Celine Dion va lansa un nou album de studio pe 26 august

Piesa omonima, primul extras pe single de pe acest material discografic, a fost lansata pe 24 mai si a avut un succes urias in Franta, Quebec si in regiunile francofone din Elvetia, ocupand primul loc in topurile descarcarilor muzicale online.

acum 80 luni (17 Jul 2016)

In urma cu o saptamana, Celine Dion a turnat pe strazile din Paris videoclipul cantecului "Encore Un Soir", single-ul care da titlul noului ei album. Aceasta piesa, compusa de Jean-Jacques Goldman, aduce un omagiu povestii de iubire pe care artista canadiana a trait-o alaturi de sotul ei, producatorul muzical Rene Angelil, care a murit in luna ianuarie.

Timp de mai multe saptamani, artista canadiana a pastrat secretul asupra titlului si datei de lansare a noului sau album, asteptat cu nerabdare de numerosii fani pe care ii are in lumea intreaga.

Noul album se va numi "Encore Un Soir" si va fi lansat pe 26 august, inclusiv pe internet.

Piesa omonima, primul extras pe single de pe acest material discografic, a fost lansata pe 24 mai si a avut un succes urias in Franta, Quebec si in regiunile francofone din Elvetia, ocupand primul loc in topurile descarcarilor muzicale online. Fiul lor cel mare, Rene-Charles Angelil, s-a nascut pe 25 ianuarie 2001, iar gemenii Edy si Nelson s-au nascut pe 23 octombrie 2010. Dupa mai multe albume in limba franceza, a semnat un contract cu casa de discuri Epic din Statele Unite si, incepand din 1990, a lansat piese si in limba engleza, care au ajutat-o sa devina o vedeta de talie mondiala. Albumele sale s-au vandut in peste 200 de milioane de copii pe plan international. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro