Celine Dion le multumeste fanilor: "Am simtit dragostea voastra, rugaciunile ne-au ajutat mai mult decat va inchipuiti"

"Nu vom uita niciodata bunatatea pe care ne-ati aratat-o" Rene Angelil, sotul cantaretei Celine Dion, a murit, pe 14 ianuarie, la varsta de 73 de ani, "dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul". "As vrea de asemenea sa multumesc Guvernului din Quebec pentru onoarea de a organiza funeralii nationale pentru Rene, precum si numarului mare de persoane si organizatii care s-au mobilizat pentru a-l omagia printr-o ceremonie atat de frumoasa.

acum 92 luni (31 Jan 2016)

"Nu vom uita niciodata bunatatea pe care ne-ati aratat-o"

Rene Angelil, sotul cantaretei Celine Dion, a murit, pe 14 ianuarie, la varsta de 73 de ani, "dupa o lunga si curajoasa lupta cu cancerul".

Celine Dion si-a luat ramas-bun de la Rene Angelil, intr-o ceremonie funerara grandioasa, organizata pe 22 ianuarie, la Notre-Dame Basilica din Montreal, unde cei doi s-au casatorit in 1994. La funeraliile lui Rene Angelil, care au fost transmise in direct, la TV si online, au participat, pe langa familia sa, aproximativ 700 de persoane, inclusiv oameni politici canadieni.

"Eu si familia mea suntem profund impresionati de revarsarea de dragoste si empatie a atator oameni care ne-au fost alaturi pe parcursul acestor cateva zile.

"As vrea de asemenea sa multumesc Guvernului din Quebec pentru onoarea de a organiza funeralii nationale pentru Rene, precum si numarului mare de persoane si organizatii care s-au mobilizat pentru a-l omagia printr-o ceremonie atat de frumoasa. Celine Dion a pierdut doi oameni apropiati intr-o perioada scurta

Declaratia este semnata in numele sau, al celor trei copii avuti impreuna cu Angelil, Rene Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de cinci ani, precum si al celor trei copii ai sotului ei dintr-o relatie anterioara.

Celine Dion a mai suferit o pierdere in ultima luna, dupa ce Daniel Dion, unul dintre fratii cantaretei, a murit la varsta de 59 de ani, din cauza unui cancer extins. In cei peste 25 de ani de cariera, Celine Dion a primit numeroase premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro