Celebrul tenor Andrea Bocelli concerteaza in Romania. Cat costa biletele

Celebrul tenor Andrea Bocelli concerteaza in Romania. Cat costa biletele

Andrea Bocelli va sustine anul acesta doua concerte extraordinare in Romania, primul in Bucuresti, pe data de 22 iunie si al doilea la Cluj-Napoca, pe 25 iunie. Pretul unui bilet la concertul din Cluj costa de la 145 la 675 de lei, in functie de locul ocupat pe stadionul Cluj Arena, respectiv in Piata Constitutiei din Bucuresti - de la 250 pana la 950 de lei.

acum 35 luni (27 Apr 2017)

Andrea Bocelli va sustine anul acesta doua concerte extraordinare in Romania, primul in Bucuresti, pe data de 22 iunie si al doilea la Cluj-Napoca, pe 25 iunie. pe scena vor urca artisti de renume, spectacolul anuntandu-se unul de neuitat. Acesta a concertat in toata lumea, a avut turnee in Europa, SUA, Japonia si America de Sud. Si a avut colaborari cu artisti precum: Sutherland, Rojdestvenski, Levine, Lu-Ja, Ughi, Sado si Semkov, Andrea Bocelli, Elton John, James Taylor, Sting, Branford Marsalis, Ian Anderson de la Jethro Tull. Despre iubirea ei pentru muzica se spune ca nu are limite si dupa o cariera de aproape 15 ani a pus in scena peste 2000 de concerte in toata. Artista a performat pe scene importante ca: Teatro dell'Opera din Roma, Teatro La Fenice din Venezia, Arena din Verona, Teatro Filarmonico din Verona, Ravenna Festival, Teatro Comunale din Modena, Teatro del Giglio di Lucca, Wiener Konzerthaus, Grand Theatre Rubinstein Rimsij-Korsakov din Saint Petersburg. Aceasta este o pianista de origine franceza, nascuta la Strasbourg, care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Augustin Dumay (vioara), Patrick Gallois (flaut), Lluis Claret (violoncel) si Akiko Nakajima (soprana). In 2006 a fost distinsa cu titlul de Cavaler al Ordinului National de Merit pentru intreaga activitate, iar din 2008 este Cavaler al Ordinului Artelor si Literelor pentru cariera sa artistica. Solista a creat in 1998, in Elvetia, Fundatia Resonnance, care e prezenta in sase tari si ofera cursuri de muzica clasica gratuite tinerilor talentati.

Cat costa biletele

Biletele se pot cumpara fie online de pe www.eventim.ro, fie din magazinele si librariile partenere. Pretul unui bilet la concertul din Cluj costa de la 145 la 675 de lei, in functie de locul ocupat pe stadionul Cluj Arena, respectiv in Piata Constitutiei din Bucuresti - de la 250 pana la 950 de lei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro