Celebrul actor britanic Sir John Hurt, diagnosticat cu CANCER

Citeşte şi: 10 simptome ale CANCERULUI, pe care oamenii le ignoră De asemenea, actorul a spus că va continua să se concentreze pe activităţile profesionale şi că va inregistra piesa de teatru "Jeffrey Bernard Is Unwell" pentru BBC Radio 4.

acum 63 luni (17 Jun 2015)

Renumitul actor englez Sir John Hurt a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer de pancreas, dar este foarte optimist in lupta cu boala, scrie contactmusic.com.

Citeşte şi: 10 simptome ale CANCERULUI, pe care oamenii le ignoră

De asemenea, actorul a spus că va continua să se concentreze pe activităţile profesionale şi că va inregistra piesa de teatru "Jeffrey Bernard Is Unwell" pentru BBC Radio 4.

Intre alte filme şi seriale TV in care a apărut John Hurt se numără "Tinker Tailor Soldier Spy", "The Strain", "Doctor Who", "The Alan Clark Diaries", "Hercules", "44 Inch Chest", "The Proposition", "Only Lovers Left Alive", "Captain Corelli's Mandolin", "Champions", "The Hit", "Nineteen Eighty-Four", "After Darkness", "Love and Death on Long Island" şi "The Field".

Citeşte şi: Trei lucruri pe care trebuie să le ştii despre CANCERUL de piele la inceputul verii

Actorul a primit nenumărate premii și distincții, printre care trei premii BAFTA și un premiu Globul de Aur.

In anul 1980, John Hurt, in varstă de 75 de ani, a fost nominalizat la Oscar pentru interpretarea personajului Joseph Merrick in filmul "The Elephant Man".

In anul 2004, John Hurt a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic, iar in anul 2015 a primit titlul de "cavaler" pentru serviciile aduse teatrului. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro