Celebritati care au fost adoptate si care au ajuns sa aiba succes

Astfel, a crescut intr-un cartier africano-american, bunica lui adoptiva avand o mare influenta asupra lui, dupa ce i-a insuflat pasiunea pentru arte, l-a invatat sa cante la pian si l-a determinat sa studieze muzica clasica la colegiu. FOTO Arhiva John Lennon La scurt timpa dupa nasterea lui John, parintii lui au divortat.

acum 37 luni (16 Jun 2017)

Foarte multe celebritati adopta copii pentru a le putea oferi o viata fericita. Cu toate acestea, exista si vedete care s-au aflat in aceeasi situatie, fiind adoptati sau primiti in alte familii pentru un viitor mai bun si mai sigur. Mama lui biologica, o studenta pe nume Joanne Schieble, l-a abandonat din cauza presiunii parintilor ei, dupa ce acestia din urma au aflat ca e insarcinata cu cu Abdulfattah Jandali, un sirian. Tatal adoptiv al lui Steve, Paul Jobs, a fost cel care i-a insuflat copilului pasiunea pentru partea electronica.

FOTO GettyImages/Guliver

Jamie Foxx

Jamie Foxx este, intr-adevar, unul dintre cei mai cunoscuti actori americani, dar nu toata lumea stie povestea lui de viata. Foxx s-a nascut in Texas, in familia lui Louise Dixon si Darrell Bishop. Astfel, a crescut intr-un cartier africano-american, bunica lui adoptiva avand o mare influenta asupra lui, dupa ce i-a insuflat pasiunea pentru arte, l-a invatat sa cante la pian si l-a determinat sa studieze muzica clasica la colegiu.

FOTO GettyImages/Guliver

Ray Liotta

Parintii biologici ai lui Ray Liotta l-au refuzat dupa nastere pentru ca nu aveam mijloacele necesare sa il creasca. Copilul a fost adoptat de o familie bogata de italieni, multumita carora a primit numele de familie si un nou destin. Aceiasi italieni a adoptat si o fata, pe Linda, astfel ca Ray a ajuns sa aiba o familie completa.

FOTO "Bright Side"

Coco Chanel

Cel mai faimos designer feminin de moda din lume s-a nascut in 1883 la Saumur, in Franta. A fost trimisa la un orfelinat, apoi la o manastire catolica si in cele din urma la internat. Tocmai aceasta experienta a determinat-o pe Coco sa-si aleaga profesia de viitor: fortata mereu sa poarte o uniforma gri, tanara a decis ca vrea sa imbrace frumos toate femeile din lume.

FOTO Arhiva

John Len... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro