Cele zece "porunci" pentru sotii: "Cedati in lucrurile mici. Treceti strada pe unde vrea el, ca sa il duceti pe unde vreti voi"

Cele zece

1. Lasati barbatilor dreptul de a castiga si multumiti-va cu acela de a cheltui!". "Daca oscilati in educatia copiilor intre severitate si gingasie, nu uitati ca prezenta unei bunici poate face ca acest sistem sa devina mai labil!".

acum 52 luni (26 Jan 2016)

1. "Fiti pentru soti painea, nu cozonacul. E adevarat, cozonacul e mai gustos, dar satura rapid. De paine e mereu nevoie. Desi, nu uitati, omul nu traieste numai cu paine!".

2. Iar barbatul e, la urma urmei, si el om!".

3. "Fiti intelegatoare fata de nevinovatele pasiuni ale sotilor: sah, vanatoare, pescuit, fotbal, remy, table etc.

4.

5. Realizarile dobandite ii vor umple de mandrie si-i vor stimula alte actiuni creatoare!".

6. Un oftat compatimitor la momentul potrivit va poate fi de mare ajutor cu alt prilej!".

7. "Iubiti adevarul, dar nu incercati sa jucati rolul de judecator. Caci, daca adevarul e bun, fericirea e si mai buna".

8. "Aveti grija de o riguroasa impartire a treburilor banesti. Lasati barbatilor dreptul de a castiga si multumiti-va cu acela de a cheltui!".

9. "Nu va lasati intovarasite la cumparaturi. In felul acesta feriti sistemul nervos al sotilor de socuri primejdioase".

10. "Daca oscilati in educatia copiilor intre severitate si gingasie, nu uitati ca prezenta unei bunici poate face ca acest sistem sa devina mai labil!". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro