Cele trei femei care au agresat un baiat intr-o scoala din Constanta, condamnate la 14 luni de inchisoare cu suspendare

Cele trei femei care au agresat un baiat intr-o scoala din Constanta, condamnate la 14 luni de inchisoare cu suspendare

Astfel, cele trei au fost condamnate la un an de inchisoare pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente, la sase luni de inchisoare pentru tulburarea ordinii si linistii publice, iar dupa contopirea acestora pedeapsa rezultata este de un an si doua luni de inchisoare. Pe data de 30 ianuarie, politistii din cadrul Sectiei 3 au fost sesizati de directorul unei scoli gimnaziale din municipiul Constanta, despre faptul ca un elev al respectivei unitati de invatamant ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane.

acum 35 luni (6 Jun 2018)

Decizia instantei nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta.

Judecatoria Constanta s-a pronuntat in dosarul in care trei femei au fost judecate pentru ca la inceputul acestui an au agresat un baiat in varsta de 14 ani, evenimentul avand loc intr-o unitate de invatamant din municipiul Constanta. Astfel, cele trei au fost condamnate la un an de inchisoare pentru comiterea infractiunii de loviri si alte violente, la sase luni de inchisoare pentru tulburarea ordinii si linistii publice, iar dupa contopirea acestora pedeapsa rezultata este de un an si doua luni de inchisoare.

Cele trei femei au mai fost obligate de instanta sa plateasca fiecare cate 1200 de lei catre partea civila, reprezentand daune morale. Decizia Judecatoriei Constanta nu este definitiva si poate fi atacata la Curtea de Apel Constanta in termen de 10 zile de la comunicare.

Pe data de 30 ianuarie, politistii din cadrul Sectiei 3 au fost sesizati de directorul unei scoli gimnaziale din municipiul Constanta, despre faptul ca un elev al respectivei unitati de invatamant ar fi fost agresat fizic de mai multe persoane.

In urma cercetarilor, politistii le-au retinut pe baza de ordonante pe cele trei femei suspectate de aceasta fapta, cu varste cuprinse intre 29 si 37 de ani, din Constanta, acestea fiind duse in arestul IPJ Constanta.

O femeie a postat pe pagina sa de Facebook un filmulet in care se vede cum fiul ei a fost batut de trei femei.

Directoarea scolii, Doina David, a declarat ca cele trei femei au venit pe data de 30 ianuarie la unitatea de invatamant sa depuna o reclamatie legata tocmai de comportamentul baiatului respectiv.

Elevul respectiv are 14 ani si este in clasa a V-a, iar cele trei femei sunt mame ale colegilor de clasa ai baiatului lovit.

Doina David a mentionat ca scandalul respect... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro