Cele mai zgarcite zodii: nativii stransi la punga

Cele mai zgarcite zodii: nativii stransi la punga

Din punct de vedere astrologic, casa a doua din horoscop este legata de bani si de bunuri materiale, casa care indica modul in care un semn zodiacal se raporteaza la bani. Fecioara este semnul care se ingrijoreaza ori de cate ori lucrurile nu se inderapa spre deznodamantul pe care il considera benefic, puterea sa de analiza si de observatie, dar si simtul critic fiind calitati care o ajuta sa puna ordine in haos. In acelasi timp, Fecioara nu depaseste limite si nu se forteaza nici cand vine vorba de munca, de relatii si de viata in general, iar acest lucru se intampla pentru care nu are asteptari fanteziste, ceea ce o ajuta sa atinga gradul acela de fericire personal la care tanjim multi.

acum 112 luni (17 Jan 2015)

Din punct de vedere astrologic, casa a doua din horoscop este legata de bani si de bunuri materiale, casa care indica modul in care un semn zodiacal se raporteaza la bani. Astfel, semnele de Pamant sunt predispuse la zgarcenie fata de restul elementelor (apa, foc sau aer). Restul elementelor depind si de bani, dar nu in masura atat de mare ca semnele de Pamant.

Semnele de Pamant urmeaza regulile si de obicei cumpara un cadou pentru cineva sau achita o nota de plata piperata pentru ca este o obligatie, responsabilitate sau tine de traditie. Prin urmare, nu prea sunt genul de persoane care va vor surprinde cu un cadou fara sa aiba un motiv intemeiat. Atunci cand doua semne de Pamant se intalnesc, primul aspect de care sunt interesate intr-un fel sau altul este de natura materiala. Cele mai zgarcite zodii: Taur

Primul semn zodiacal al fiecarui element se preocupa de problemele acelui element la nivel primar, ceea ce inseamna ca Taurul se centreaza pe stabilitate, probleme de securitate si aspecte materiale. Pentru acesti nativi este esential sa-si asigure acele lucruri care ii vor ajuta sa-si contureze o viata stabila: un loc de munca bun, o casa, economii la banca . Tocmai de aceea ii place sa aleaga mereu cararile batute, pentru a fi sigur ca nu va risca sa-si strice linistea atat de mult ravnita.

In ceea ce-l priveste, dragostea sa pentru bani nu este un lucru pe care il ascunde, ci apreciaza ca banul este calea prin care se poate bucura de viata si de a-si asigura tot ceea ce este necesar pentru a duce o viata confortabila, indestulata, caracterizare care il include printre cele mai zgarcite zodii.

Cele mai zgarcite zodii: Fecioara

Tinand cont de faptul ca sunt semne de pamant, nativii din Fecioara se axeaza pe realitatea materiala, foarte practica a vietii. Fecioara este semnul care se ingrijoreaza ori de cate ori lucrurile nu se inderapa spre dezno... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro