Cele mai vizualizate reclame pe YouTube iti arata ce publicitate apreciaza romanii

Cele mai vizualizate reclame pe YouTube iti arata ce publicitate apreciaza romanii

Selectia reclamelor din acest top s-a facut printr-un algoritm care combina numarul de vizualizari realizate din Romania, rata de vizualizare, adica timpul mediu vizualizat dintr-o reclama, si raportul dintre vizualizarile organice si vizualizarile platite.

acum 89 luni (20 Jan 2017)

Daca pe YouTube te grabesti sa dai skip cand vezi o reclama, exista si oameni care se uita la ele. Unele au fost create dupa reteta clasica, altele au fost melodii cantate de alta trupa decat cea care le-a lansat, cum a fost campania Blending Spirits a J&B.

Selectia reclamelor din acest top s-a facut printr-un algoritm care combina numarul de vizualizari realizate din Romania, rata de vizualizare, adica timpul mediu vizualizat dintr-o reclama, si raportul dintre vizualizarile organice si vizualizarile platite. In Europa, numarul de ore pe care oamenii il petrec urmarind continut video pe smartphone este in crestere cu peste 60% fata de anul precedent. O alta prioritate pentru anul acesta in campaniile pe YouTube este si masurarea atentiei, respectiv cati utilizatori au urmarit acea reclama pana la capat", a explicat Emilia Branzan, Industry Manager Google Romania. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro