Cele mai tari efecte speciale din "Captain America: Razboi Civil"

Cele mai tari efecte speciale din

Cel de-al treilea film din seria "Captain America", produsa de Studiourile Marvel, ce intra in acest week-end pe marile ecrane, e construit pe ideea de conflict - Razboi Civil in cazul de fata - care divizeaza super eroii si abunda in decoruri, costume si efecte speciale hi-tech.

acum 57 luni (5 May 2016)

Cel de-al treilea film din seria "Captain America", produsa de Studiourile Marvel, ce intra in acest week-end pe marile ecrane, e construit pe ideea de conflict - Razboi Civil in cazul de fata - care divizeaza super eroii si abunda in decoruri, costume si efecte speciale hi-tech. E chiar acolo, in tabara favorita, atat de aproape de personaje incat le poate atinge.

Dupa 80 de zile de filmari, echipa de productie incheia scena Razboiului Civil cu o ampla filmare la aeroportul din Leipzig. Pentru actori, producatori si echipele de lucru intreaga pelicula - care a presupus deplasari in Germania, Austria, Islanda, Puerto Rico, Indonezia, Brazilia si Marea Britanie - a fost o calatorie in jurul lumii, pentru a construi si reda universul unic al super eroilor Marvel.

Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Emily VanCamp, Don Cheadle, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Paul Bettany, Elizabeth Olsen, Paul Rudd si Frank Grillo, William Hurt si Daniel Brühl sunt actorii fara de care lupta dintre cele doua factiuni de Razbunatori nu putea avea loc. Una e condusa de Steve Rogers si de dorinta sa ca Razbunatorii sa ramana liberi pentru a apara umanitatea fara amestecul guvernului, iar cealalta condusa de Tony Stark si decizia sa surprinzatoare de a sprijini coordonarea echipei de catre guvern. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro