Cele mai tari distractii in vacanta de 1 Decembrie. Ce petreceri se pregatesc in marile orase

Cele mai tari distractii in vacanta de 1 Decembrie. Ce petreceri se pregatesc in marile orase

In tot intervalul mentionat, in oras vor avea loc concerte de muzica de promenada si de folclor, sustinute de fanfara "Valurile Dunarii" si de ansamblul "Doina Covurluiului", precum si demonstratii de mestesuguri, targuri de produse traditionale, lansari de carte si simpozioane. Radu Pielou (tobe), Csaba Santa (contrabas) si Sebastian Spanache (pian), cei trei tinerii muzicieni din Timisoara, au inceput sa cante impreuna in urma cu patru ani, iar de atunci au realizat doua albume si au participat la cele mai importante festivaluri de jazz din tara: Garana Jazz, Sibiu Jazz Fest, Bucharest Jazz Festival, Festivalul de Jazz de la Timisoara.

acum 60 luni (27 Nov 2015)

Noul sezon de ski se deschide la Paltinis, la Arena Platos, cu o mare petrecere cu invitati speciali din intreaga tara. De la Timisoara vine pentru a mixa la Arena Platos Paltinis DJ Leizaboy, unul dintre vechii prieteni ai complexului. De la Bucuresti, pentru party-ul de deschidere, vine unul dintre cei mai apreciati DJ underground, DJ Albu. Party-ul de deschidere a sezonului va avea loc in noul apreski montat in aceasta vara la Arena Platos Paltinis, o constructie dubla ca spatiu fata de precedentul apreski. Ca de fiecare data, Arena Platos Paltinis pune la dispozitie transport cu microbuzul pentru petrecerea de deschidere a sezonului. Microbuzele vor pleca la ora 20 si la ora 22 si vor reveni la 2, 3 si 4 a.m. In cazul in care vor exista mai multe solicitari decat locurile prevazute cursele se vor suplimenta. Cinci zile de distractie la malul Dunarii

In perioada 27 noiembrie - 1 decembrie, Galatiul va rasuna de zeci de concerte, iar distractia va fi in toi. Timp de cinci zile, in mai multe locatii din oras, vor avea loc diverse manifestari culturale, artistice si sportive, care fac parte din programul special al "Serbarilor Galatiului". Punctul central al distractiei va fi explanada City Mall, acolo unde, seara de seara, incepand cu ora 16.00 si pana la miezul noptii, vor concerta numerosi artisti foarte cunoscuti in Romania.

Nu vor lipsi vedetele muzicii moderne, cum ar fi Pepe, Andreea Balan, Bere Gratis, Pasarea Colibri, Ion Suruceanu, Maxim, Provincialii, Puya, Bambi, Anastasia, Florin Ristei sau Alessia, insa pe scena vor urca si cunoscuti solisti de muzica populara, precum Margareta Clipa, Ionut Fulea sau Gheorghe Rosoga.

In tot intervalul mentionat, in oras vor avea loc concerte de muzica de promenada si de folclor, sustinute de fanfara "Valurile Dunarii" si de ansamblul "Doina Covurluiului", precum si demonstratii de mestesuguri, targuri de produse traditionale, lansari de carte si simpozioan... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro