Cele mai tari bancuri despre betivani. Ce afla Adam cand se trezeste mahmur in Gradina Raiului

Cele mai tari bancuri despre betivani. Ce afla Adam cand se trezeste mahmur in Gradina Raiului

Raman" - Top bancuri cu Mos Nicolae: ce cadou i-a cerut o blonda mosului - Cele mai tari bancuri cu Sfantul Petru. Cum incearca romanul sa dea spaga la poarta Raiului - Top 10 bancuri despre betivi: "Si cum mergeam linistit spre casa, deodata simt ca ma calca cineva pe mana" - Top 10 bancuri amuzante cu doctori. O selectie de bancuri celebre cu Bula - Top 10 bancuri cu preoti: "La voi se ingroapa mortul cu preot?

acum 89 luni (5 Jan 2017)

Esti mahmur cu adevarat atunci cand dimineata suna celularul, te uiti atent si citesti "Alarma", apesi tasta OK si strigi "ALO!", iar in tot acest timp incerci sa-ti amintesti cine este ALARMA si de unde o cunosti. Abia s-a deschis barul, imediat apare un barbat slab, neras, cu o figura mahmura, cu hainele mototolite si se adreseaza barmanului: - Spune-mi, te rog, m-ai vazut asta-noapte pe aici? - Si am consumat de vreo suta de euro? - Bine, gata, m-am linistit. Stefan isi aduna toti ostenii: - Osteni, turcii ataca din nou. - Bine, voi duceti-va la batalie. - Daca dragostea e vinul vietii, ce este casatoria? Merge la baie si privindu-si fata umflata si mototolita si ochii bulbucati, spune: - Pai, cum dracu' sa nu bei cu fata asta?! Un betiv se trezeste dimineata pe o gura de canal acoperita cu un grilaj de fier forjat. Doctorul il consulta, dupa care ii spune: - Nu pot sa pun un diagnostic bolii dumneavoastra astazi. - Nicio problema, doctore, am sa revin cand sunteti treaz... Adam se trezeste de dimineata cu o mahmureala groaznica si simte ca ceva nu este ok... incepe sa se palpeze: - Unde sunt coastele mele??? O voce de sus: - Da' cine a cerut ieri fetite? Un infractor este interogat la politie: - Spune, dom'le, ce-ai facut! - Pai am furat o cisterna cu vin... - Si... - Si cu cealalta jumatate ce-ai facut? - Si ce-ai facut cu banii?

Surse: mahmureala.blogspot.com, bancuriserioase.ro, http://bancuri.intimpulliber.ro, bancurile.ro, http://365bancuri.blogspot.ro, Alte bancuri amuzante: - Top 10 bancuri despre infidelitate. Ce ii spune nevasta sotului dupa ce afla ca a fost inselata - Top 10 bancuri despre impotenti. - Cele mai bune bancuri cu schiori. Care este al treilea lucru pe care il face Bula cand ajunge acasa de pe munte - Top 10 bancuri despre Ceausescu. Raman" - Top bancuri cu Mos Nicolae: ce cadou i-a cerut o blonda mosului - Cele mai tari bancuri cu Sfantul Petru. Cum incearca romanul sa dea spaga la poarta Raiului - Top 10 bancur... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro