Cele mai tari bancuri cu studenti si profesori. Ce este frauda in opinia unui student la Drept

Cele mai tari bancuri cu studenti si profesori. Ce este frauda in opinia unui student la Drept

Pentru ca studentii se pregatesc sa intre in sesiunea de examene, ne-am gandit sa facem o selectie a celor mai amuzante bancuri cu si despre ei. Studentul raspunde: - Ca dumneavoastra aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic, dar legal;

acum 11 luni (12 Jan 2018)

Pentru ca studentii se pregatesc sa intre in sesiunea de examene, ne-am gandit sa facem o selectie a celor mai amuzante bancuri cu si despre ei. Un student ia nota 4 la examenul de Logica si ii propune profesorului:

- Daca va pun o intrebare logica si nu-mi raspundeti imi mariti nota? - Ce este ilogic, dar legal, logic dar ilegal si totodata ilogic si ilegal?

Studentul raspunde: - Ca dumneavoastra aveti 60 de ani si sunteti casatorit cu una de 24 - este ilogic, dar legal; ca sotia dumneavoastra are un amant de varsta ei - este logic, dar ilegal; ca dumneavoastra ii mariti nota amantului sotiei - este si ilogic si ilegal.

- Ceea ce incercati dumneavoastra sa faceti cu mine! - Conform codului penal: "Comite frauda acel ce profita de ignoranta altuia pentru a-l prejudicia". Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, toti se prefac ca scriu de zor... Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia copiaza in continuare. Cand profesorul bate cu pixul in masa, studentii se prefac ca scriu de zor. Profesorul sta cu fata la geam - studentii copiaza pe rupte. Cand profesorul se intoarce cu fata la studenti, acestia continua cu copiatul. Cand un student din ultimele randuri bate cu pixul in masa, profesorul se intoarce cu fata la geam. Pentru ca nu au avut suficient timp sa invete, doi studenti se hotarasc sa lipseasca de la un examen. La doua zile dupa examen, cei doi il roaga pe profesor sa ii lase si pe ei sa dea examenul, pretextand ca nu au putut ajunge in urma cu doua zile pentru ca au avut o pana la masina. Un student de la universitatea tehnica se transfera la teologie, iar in timpul unui seminar adoarme. Profesorul vazand ca tanarul este prea concentrat cu lumea viselor ii spune rapid:

- Ce e Forta Dumnezeiasca?

- La barbat sau la femeie?, intreaba o studenta.

- Of, Doamne... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro