Cele mai tari bancuri cu Sfantul Petru. Cum incearca romanul sa dea spaga la poarta Raiului

Cele mai tari bancuri cu Sfantul Petru. Cum incearca romanul sa dea spaga la poarta Raiului

Un mecanic auto ajunge in cer si i se plange Sfantului Petru: - Cum se poate sa mor la 38 de ani? - Uite, noi am adunat toate orele de manopera de pe chitantele eliberate de tine si reiese ca ai 90 de ani. Petru vrea sa faca un gard in Rai si cheama la el un rus, un italian si un roman si le spune sa-i faca fiecare cate o oferta: Rusul: Pai imi dai 5.000$ si iti fac gardul.

acum 83 luni (21 Oct 2016)

Petru deschide si vede un jucator de fotbal. - Tu cine esti? - Sunt jucator in echipa nationala a Romaniei. - Si cum de ai nimerit poarta? - O, vai de mine, ce se intampla acolo?, spune batranica. - Aaa, nu va faceti griji pentru asta, ii gaurim omoplatii cuiva ca sa-i punem aripile de inger. Batranica, vadit deranjata de acest fapt, se da un pas inapoi, cand deodata inca un urlet. - Vai de mine, dar asta ce-a mai fost?, intreaba batranica. - A, o nimica toata, gaurim capul cuiva ca sa-i montam aura. Batranica, dand din cap in semn de dezaprobare, spune: - Eu nu pot sa fac asta, ma duc jos in Iad. - Vai, dar nu puteti face asa ceva, veti fi violata si sodomizata. La care batranica raspunde: - Sigur, dar macar am deja gaurile facute..! - Sotul meu este cumva aici? - Aici sunt multi oameni cu numele Nicu, raspunde apostolul. Pentru a-ti putea da un raspuns, am nevoie de unele amanunte. - Cand era pe patul de moarte, sotul mi-a spus ca, daca l-am inselat, se va rasuci in mormant. - Pe de ce nu spui asa femeie! - Stii fiule, pe mine nu ma lasa niciodata sa conduc... - Sfintia Ta, mi-as pierde jobul. - Te rog, si sa stii ca sunt extrem de generos... Vine politistul, saluta si se intoarce la masina de politie. - Sefu, nu stiu ce sa fac. - Arde-l. - Nu cred ca pot, e tare. - Cine e, ba, primarul? - Nuu, mai important. - Un senator, ceva? - Maaai tare. - Cine e ba? - Cred ca-i Dumnezeu ca Papa ii conduce masina. Un mecanic auto ajunge in cer si i se plange Sfantului Petru:

- Cum se poate sa mor la 38 de ani? - Uite, noi am adunat toate orele de manopera de pe chitantele eliberate de tine si reiese ca ai 90 de ani. - Domnule doctor, a reusit operatia?

- Care doctor? Petru vrea sa faca un gard in Rai si cheama la el un rus, un italian si un roman si le spune sa-i faca fiecare cate o oferta: Rusul: Pai imi dai 5.000$ si iti fac gardul. Italianul: Pai eu sunt cel mai mare expert, arhitect in constructia de garduri, cu 10.000$... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro