Cele mai tari bancuri cu intelectuali. De cati filosofi e nevoie pentru a schimba un bec

Cele mai tari bancuri cu intelectuali. De cati filosofi e nevoie pentru a schimba un bec

Raman" - Top bancuri cu Mos Nicolae: ce cadou i-a cerut o blonda mosului - Cele mai tari bancuri cu Sfantul Petru. Cum incearca romanul sa dea spaga la poarta Raiului - Top 10 bancuri despre betivi: "Si cum mergeam linistit spre casa, deodata simt ca ma calca cineva pe mana" - Top 10 bancuri amuzante cu doctori. O selectie de bancuri celebre cu Bula - Top 10 bancuri cu preoti: "La voi se ingroapa mortul cu preot?

acum 74 luni (17 Jan 2017)

De cati filosofi e nevoie ca sa schimbi un bec? Un fizician, un matematician si un inginer sunt rugati sa estimeze volumul unei bile rosii de cauciuc. Inginerul cauta volumul in tabelul lui cu dimensiunile bilelor rosii de cauciuc. Ii spune chelnerului: "As vrea o cafea, dar fara frisca", iar acesta, la randul sau, ii raspunde: "Imi pare rau, nu mai avem frisca. Sotia unui programator ii spune acestuia: "Du-te la magazin si ia o paine. Unul din ei manca seminte de mere. Celalalt intreaba cum de mananca seminte de mere. Barbatul raspunde: - Semintele de mere te fac mai destept... - Pai da-mi si mie cateva... - Zece lei... Barbatul ii da zece lei, incepe sa rontaie cele cateva seminte si zice la un moment dat: - De zece lei puteam sa-mi iau doua kile de mere si mai mancam si semintele. Celalalt: - Vezi?, deja isi face efectul.. Proaspata mamica il intreaba nerabdatoare: - Este fata sau baiat? - Da, raspunde logicianul. De ce e greu sa glumesti cu cleptomanii? - Cat sa-ii dau? - 500 de dolari. - Stii ce, iti dau 512 sa fie rotund. http://blog.webphoto.ro, x-tremeradio.ro, http://yuppy.9am.ro/ Alte bancuri amuzante:

- Cele mai tari bancuri despre prostituate. Cum da teapa un batranel unei femei cu care tocmai a facut sex - Top 10 bancuri despre infidelitate. Ce ii spune nevasta sotului dupa ce afla ca a fost inselata - Top 10 bancuri despre impotenti. - Cele mai bune bancuri cu schiori. Care este al treilea lucru pe care il face Bula cand ajunge acasa de pe munte - Top 10 bancuri despre Ceausescu. Raman" - Top bancuri cu Mos Nicolae: ce cadou i-a cerut o blonda mosului - Cele mai tari bancuri cu Sfantul Petru. Cum incearca romanul sa dea spaga la poarta Raiului - Top 10 bancuri despre betivi: "Si cum mergeam linistit spre casa, deodata simt ca ma calca cineva pe mana" - Top 10 bancuri amuzante cu doctori. De ce-i recomanda medicul Viagra lui Ion pentru tratamentul insomniei - Top 10 bancuri despre stewardese. Ce se intampla dupa ce pilotul anunta la microfon... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro