Cele mai stupide reguli la locul de munca: de ce nu au angajatii voie sa bea cafea dupa ora 14.00

Cele mai stupide reguli la locul de munca: de ce nu au angajatii voie sa bea cafea dupa ora 14.00

In cele mai multe cazuri, regulile la locul de munca sunt facute pentru a proteja angajatii de probleme. O companie permite femeilor sa poarte pantaloni scurti, dar nu si barbatilor, in timp ce un alt angajator a interzis sandalele pentru ca angajatii sa nu se impiedice, si sclipiciul - atat in machiaj cat si pe haine.

acum 78 luni (31 May 2016)

In cele mai multe cazuri, regulile la locul de munca sunt facute pentru a proteja angajatii de probleme. Exista insa si cazuri in care angajatii sunt obligati sa respecte reguli de-a dreptul bizare.

Cel mai ciudat raspuns oferit celor de la Reddit.com este al unor angajati care nu are voie sa bea cafea dupa ora 14.00.

Un alt angajat a povestit ca in firma la care lucreaza, le este interzis sa aiba fire de par facial, cu exceptia mustatii.

Desi regulile sunt pentru a proteja angajatii de probleme, unele sunt de-a dreptul exagerate.

Printre regulile ciudate la care sunt supusi angajatii se numara si interzicerea relatiilor amoroase intre colegii de serviciu.

Si angajatii unui call-center au postat regulile ciudate pe care trebuie sa le respecte. Acestia nu au voie sa se ridice in piciore in timpul pe care il petrec la serviciu.

O companie permite femeilor sa poarte pantaloni scurti, dar nu si barbatilor, in timp ce un alt angajator a interzis sandalele pentru ca angajatii sa nu se impiedice, si sclipiciul - atat in machiaj cat si pe haine. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro