Cele mai stupide morti: cazurile tinerilor care si-au pierdut viata incercand sa faca selfie-uri inedite

Cele mai stupide morti: cazurile tinerilor care si-au pierdut viata incercand sa faca selfie-uri inedite

Plecand de la ideea ca moda selfie-urilor extreme a explodat, Fox News a realizat o lista a celor mai periculoase locuri din lume in care oamenii au murit in incercarea de a realize fotografia perfecta: Triana Bridge din Sevilla, Spania Doar daca nu esti bungee jumping, legat de corzi puternice si un ham in jurul tau, agatatul sau statul in picioare pe balustrada unui pod este un lucru extreme de periculos. Parcul National Lacurile Plitvice, Croatia Un turist in varsta de 20 de ani din Canada a scazut de la o inaltime de 745 de metri in timp ce incerca sa-si faca un selfie in Parcul National Lacurile Plitvice.

acum 87 luni (11 Sep 2016)

In ultimii doi ani s-au inregistrat 49 de cazuri ale unor oameni ce au murit in incercare de a face selfie-ul perfect. Varsta medie perfecta a victimelor este in varsta de 21 de ani, scrie Fox News.

In lume, autoritatile au inceput sa organizeze campanii pentru a-i determina tineri sa se gandeasca de doua ori inainte de a se expune unor situatii de risc, doar pentru a face fotografii inedite.

Guvernul din Rusia a organizat o astfel de campanile, initiativa venind dupa o serie de accidente in care adolescentii au fost grav raniti sau ucisi.

Si India intensifica eforturilor de prevenire a deceselor legate de aceasta pasiune a tinerilor. Plecand de la ideea ca moda selfie-urilor extreme a explodat, Fox News a realizat o lista a celor mai periculoase locuri din lume in care oamenii au murit in incercarea de a realize fotografia perfecta: Triana Bridge din Sevilla, Spania

Doar daca nu esti bungee jumping, legat de corzi puternice si un ham in jurul tau, agatatul sau statul in picioare pe balustrada unui pod este un lucru extreme de periculos. In 2014, un tanar de 24 de ani, si-a pierdut viata in timp ce incerca sa-si faca un selfie cu Puente de Triana pe fundal.

Pe liniile de tramvai si trenuri

Liniile de tren nu reprezinta un loc inspirat in care sa puteti realiza un selfie, indiferent unde va aflati in lume. Un tanar in varsta de 21 de ani a murit electrocutat dupa catarare pe partea de sus a unui tren, incercand sa-si faca un selfie cu prietenii.

Parcul National Lacurile Plitvice, Croatia

Un turist in varsta de 20 de ani din Canada a scazut de la o inaltime de 745 de metri in timp ce incerca sa-si faca un selfie in Parcul National Lacurile Plitvice. In 2015, un alt turist slovac a murit in acelasi parc, cazand de pe o piatra, in incercarea de a-si face o fotografie inedita. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro