Cele mai stupide intrebari pe care le pun clientii din restaurante chelnerilor

Cele mai stupide intrebari pe care le pun clientii din restaurante chelnerilor

"Daca insisti sa faci asta, fa-o inainte sa te asezi, sa dai comanda si sa mananci jumatate din mancare." "Daca trebuie sa intrebi asta, probabil nu, nu e atat de fierbinte pe cat ar trebui sa fie pentru tine." Este ok sa mai stam cateva ore, desi ne-am achitat nota si nu planuim sa mai cumparam altceva? "Majoritatea chelnerilor nu au voie sa discute despre asta, dar daca ar avea, ti-ar spune sa lasi bacsis cel putin 20% din nota de plata."

acum 98 luni (27 Sep 2014)

Numele real al barbatului care detine blogul "The Bitchy Waiter" nu este cunoscut, insa acesta a impartasit, totusi, cateva detalii personale cu cititorii sai. "The Bitchy Waiter" aka "Chelnerul rautacios" traieste si lucreaza in New York. De atunci, "Chelnerul rautacios" a servit in restaurante din Denver, Houston si New York. Barbatul a aparut ca oaspete in platoul emisiunii de televziune "Doctor Phil" si a fost comentator episodic in emisiunea CBS Sunday Morning. De asemenea, interviuri cu sarcasticul chelner au aparut si in publicatii cunoscute din Statele Unite ale Americii, precum "New York Post", "U.S. News" and "World Report", "Huffington Post", "Money Magazine", "Bon Appetit" si pe nenumarate site-uri dedicate domeniului culinar. Intr-un articol publicat pe site-ul thrillist.com, "Chelnerul rautacios" a facut un rezumat al celor mai enervante 20 de intrebari pe care le pun clientii intr-un restaurant, comentandu-le pe fiecare in parte. "Daca mancarea ar fi gata, ar fi pe masa, in fata ta, crede-ma." "Nu cred ca-ti doresti sa fii cel care obliga intreg personalul unui restaurant sa lucreze peste program." Puteti sa schimbati muzica? De ce dureaza atat sa-mi aduceti burgerul, ati stat sa omorati voi vaca? "Prepararea unui burger dureaza, iar gluma aia nu a fost amuzanta nici macar prima data cand a auzit-o chelnerul tau. Putem sa ne mutam la alta masa? "Daca insisti sa faci asta, fa-o inainte sa te asezi, sa dai comanda si sa mananci jumatate din mancare." "Daca trebuie sa intrebi asta, probabil nu, nu e atat de fierbinte pe cat ar trebui sa fie pentru tine." Daca sunt alergic la gluten, ce pot sa mananc? "Ar trebui sa-ti cunosti propriile restrictii, insa chelnerul tau te poate ajuta, daca pui intrebari mai specifice." Poti sa te grabesti cu mancarea? "Nu esti mai important decat restul oamenilor, care au comandat inaintea ta." Imi puteti inlocui rosiile din salata cu carne de pui? "In niciun restaurant din lume rosiile nu sunt un substitut pentru carnea de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro