Cele mai sanatoase cereale integrale

Cele mai sanatoase cereale integrale

Hrisca - Cele mai sanatoase cereale integrale Cine are nevoie de magneziu mai mult pentru a asimila calciu, trebuie sa stie ca hrisca este o importanta sursa de magneziu, de acid linoleic Omega 3, complexul de vitamine B, fier si cupru.

acum 99 luni (23 Feb 2016)

Ca rezultat al metodelor moderne de procesat cerealele, acestea sunt golite de substantele nutritive si contin doar amidon.

Consumul de cereale integrale este asociat cu o alimentatie echilibrata, cu o greutate normala si cu un risc scazut de a dezvolta boli cardiace de 20-40%. De aceea, atunci cand cumparati, aveti grija sa nu cumparati cereale integrale cu indulcitori naturali sau artificiali, sa nu contina peste 250 de grame de sodiu la 100 de grame si sa nu aiba grasimi hidrogenate. Hrisca - Cele mai sanatoase cereale integrale

Cine are nevoie de magneziu mai mult pentru a asimila calciu, trebuie sa stie ca hrisca este o importanta sursa de magneziu, de acid linoleic Omega 3, complexul de vitamine B, fier si cupru.

In plus, hrisca protejeaza ficatul si ajuta la eliminarea toxinelor, fiind la fel de eficient pentru arderea grasimilor si reducerea colesterolului rau.

Descopera pe clicksanatate.ro care sunt cele mai bune sortimente de cereale integrale ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro