Cele mai productive soiuri de ardei gras

Cele mai productive soiuri de ardei gras

Cele mai productive soiuri de ardei gras: Albaregia Albaregia este un soi de ardei productiv, cu crestere nedeterminata, recomandat pentru culturi in camp liber, potrivit zki.ro. Cele mai productive soiuri de ardei gras: ZKI 100 938 F1 Acest hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata se remarca prin usurinta de cultivare.Cultura nu se diferentiaza din cauza diferitelor tipuri de sol, tolereaza excelent extremele climatice si este capabil de productii.

acum 78 luni (19 Apr 2015)

Cele mai productive soiuri de ardei gras: Albaregia Albaregia este un soi de ardei productiv, cu crestere nedeterminata, recomandat pentru culturi in camp liber, potrivit zki.ro. Este recomandata cultivarea prin rasaduri, fiind unul dintre cele mai productive soiuri de ardei gras.

Cele mai productive soiuri de ardei gras: Greygo Este un ardei gogosar, foarte productiv, cu crestere nedeterminata. Acest tip de ardei se poate cultiva cu succes prin rasaduri in culturi de camp si rezista in conditii intensive.

Cele mai productive soiuri de ardei gras: ZKI 100 938 F1 Acest hibrid de ardei gras cu crestere nedeterminata se remarca prin usurinta de cultivare.Cultura nu se diferentiaza din cauza diferitelor tipuri de sol, tolereaza excelent extremele climatice si este capabil de productii.

Cele mai productive soiuri de ardei gras: Nagykuti Nagykuti este un ardei cu crestere nedeterminata, timpurie, si cu capacitate de productie ridicata. Se recomanda pentru culturi in camp liber, fiind unul dintre cele mai productive soiuri de ardei gras.

Cele mai productive soiuri de ardei gras: Olympia F1 Olympia F1 este un tip de gogosar timpuriu cu crestere nedeterminata si capacitate de productie ridicata. Cele mai productive soiuri de ardei gras: Cecil F1 Cecil F1este un hibrid de ardei gras, conic, cu crestere nedeterminata, de tip vegetativ care necesita lucrari minime in verde. Are o capacitate ridicata de adaptabilitate si de regenerare si se poate cultiva in spatii protejate sau in camp liber, fiind unul dintre cele mai productive soiuri de ardei gras. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro