Cele mai potrivite cocktailuri de servit la piscina in vara 2016. "Recomand, in primul rand, "

Cele mai potrivite cocktailuri de servit la piscina in vara 2016.

Canicula s-a instalat in mai toate colturile tarii si lumea cauta oaze de umbra si de apa pentru a se ascunde de caldura excesiva. Sau chiar cu o felie de piersica deshidratata, taiata in rondea, o deschidratezi si poti infinge bucatica de menta in rondeaua de piersica, ceea ce ii da ii da o culoare mai aparte", explica Adrian despre cockailurile pe care le recomanda atunci cand vine vorba de o bautura la piscina, in special domnisoarelor.

acum 95 luni (3 Jul 2016)

Canicula s-a instalat in mai toate colturile tarii si lumea cauta oaze de umbra si de apa pentru a se ascunde de caldura excesiva. Pentru cei care aleg piscina ca loc de relaxare si racorire, e bine de stiut ca un cocktail potrivit poate aduce o senzatie fresh si energizata, contribuind la scaderea temperaturii din organism si la crearea unei senzatii de racoare.

Fructele de sezon potrivite pentru astfel de cocktailuri sunt piersicile, care isi fac foarte bine simtita prezenta in cocktailurile pe baza de spumant sau de Jagermaister. Un lichior de piersici sau un piure de piersici daca e vorba de doamne si domnisoare, ca tot e sezonul piersicilor, cu spumant, menta si fresh de lamaie. Sau chiar cu o felie de piersica deshidratata, taiata in rondea, o deschidratezi si poti infinge bucatica de menta in rondeaua de piersica, ceea ce ii da ii da o culoare mai aparte", explica Adrian despre cockailurile pe care le recomanda atunci cand vine vorba de o bautura la piscina, in special domnisoarelor.

Pentru domni, care sunt caractere mai puternice si care asimileaza mai bine alcoolul chiar si pe aceste calduri, se poate reinterpreta cocktailul cu o bautura mai puternica.

"Mai e o varianta pentru cocktail de piscina, tot cu fructe de sezon, pentru domni.

Cocktailurile se servesc cu gheata pentru o senzatie si mai puternica de racoare si se recomanda a se servi intr-un timp relativ scurt de la preparare, pentru a nu se topi gheata, aceasta diluand bautura si schimbandu-i gustul. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro