Cele mai populare cadouri pentru femei in functie de varsta (P)

Intotdeauna exuberanta si preocupata de imaginea ei, femeia care a ajuns la douazeci de ani este preocupata de artificiile care ii pot spori farmecul personal, dar si de produsele de ingrijire, hainele sau cosmeticele care o pot diferentia de celelalte reprezentante ale publicului feminin care o inconjoara. Aflata intr-un moment de cumpana al vietii sale, femeia care se apropie vertiginos sau care a atins pragul de 30 de ani se gandeste cum sa isi pastreze reperele fizice, indreptandu-si atentia catre un stil de viata sanatos, atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

acum 56 luni (28 Mar 2017)

Nu doar pentru ca tintesc mesajul pe care il transmite un dar, ci si pentru ca varsta le traseaza anumite dorinte de la cadourile pe care le primesc. Astfel, daca la varsta adolescentei ele se gandesc preponderent cum sa isi imbogateasca garderoba, colectia cu produse de ingrijire corporala sau trusele de machiaj, in momentul in care ajung la maturitate incep sa fie mult mai preocupate de obiectele si produsele care le-ar putea fi utile in casa, fie pentru sarcinile gospodaresti, fie pentru binele intregii familii.

Femeia de 20 de ani. Intotdeauna exuberanta si preocupata de imaginea ei, femeia care a ajuns la douazeci de ani este preocupata de artificiile care ii pot spori farmecul personal, dar si de produsele de ingrijire, hainele sau cosmeticele care o pot diferentia de celelalte reprezentante ale publicului feminin care o inconjoara.

Ce isi doreste o femeie de douazeci de ani? Conform studiilor, cele mai ravnite cadouri sunt acele parfumuri originale de designer, lansate de casele de moda care fac furori printre pasionatele de beauty & haute - couture.

Femeia de 30 de ani. Aflata intr-un moment de cumpana al vietii sale, femeia care se apropie vertiginos sau care a atins pragul de 30 de ani se gandeste cum sa isi pastreze reperele fizice, indreptandu-si atentia catre un stil de viata sanatos, atat din punct de vedere fizic cat si psihic. De unde pot incepe barbatii care vor sa complimenteze o femeie de 30 de ani cu un cadou? Acesta este echipamentul din aria fitness-ului pe care si l-ar dori orice femeie preocupata de modul in care arata si care isi doreste sa stopeze, pe cat posibil, efectele pe care le rasfrange trecerea galopanta a timpului peste fizicul sau. Utilizatorul acestei biciclete isi poate monitoriza parametri de interes pe un ecran cu afisaj LCD, acolo unde se listeaza timpul, distanta, pulsul si numarul de calorii pe care le-a eliminat in timpul antrenamentului. Monitorizarea eficienta in timp real, dar si faptul ca... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro