Cele mai populare bancuri cu ardeleni. Cum ajunge Gheorghe sa le cante vamesilor balada ungurului Casai

Cele mai populare bancuri cu ardeleni. Cum ajunge Gheorghe sa le cante vamesilor balada ungurului Casai

Toti se uitau unii la latii si ziceau in gandul lor: doamna in varsta: "idotul asta de bosorog o fi vrut sa ma sarute dar a nimenirt-o pe fiica mea si ea l-a pleznit". Intre timp, ardeleanul gandea: "abia astept sa mai intram intr-un tunel sa mai imit o data zgomotul unui sarut si sa-i mai trag una olteanului, ca tare ma enerveaza moaca lui". Gheo se apropie si mai mult si ii mai psune o data: Hai, ma, ca o murit soacra-ta, n-auzi?

acum 35 luni (8 Feb 2018)

Va propunem mai jos cateva dintre cele mai savuroase bancuri cu ardeleni, care circula pe internet, ori pe site-urile de specialitate. In trenul care mergea de la Cluj la Bucuresti, intr-un compartiment calatorerau o doamna mai in varsta si fiica ei. Langa tanara statea un domn mai in varsta, iar in fata lor, doi tineri, un oltean si un ardelean. Olteanul nu mai contenea cu complimentele la adresa tinerei, insa la un moment dat, trenul intra in tunel. Se aude un sarut pasional, dupa care o pleznitura de palma. Toti se uitau unii la latii si ziceau in gandul lor: doamna in varsta: "idotul asta de bosorog o fi vrut sa ma sarute dar a nimenirt-o pe fiica mea si ea l-a pleznit". Domnul in varsta: "tinerii astia au incercat sa o sarute pe fata si si-au furat-o". Olteanul: "zapacitul asta de ardelean a incercat sa sarute fata si ea a crezut ca eu am fost acela si m-a pleznit".

Intre timp, ardeleanul gandea: "abia astept sa mai intram intr-un tunel sa mai imit o data zgomotul unui sarut si sa-i mai trag una olteanului, ca tare ma enerveaza moaca lui". Intr-o vara, un delegat de la centru vine in teritoriu sa verifice cum stau taranii cu lucrarile agricole. Abia cu mare greutate gaseste o batranica pe o banca. "Si ce fac acolo?", continua el. Omul, si mai nedumerit, continua. "Si matale de ce nu esti la camin?", la care batrana ii raspunde ferm. Ion era la camp, la coasa. La un moment dat, apare Gheo, intr-un suflet, abia putand sa respire ii striga de la distanta: Hai, Ioane acasa ca o murit soacra-ta! Gheo se apropie si mai mult si ii mai psune o data: Hai, ma, ca o murit soacra-ta, n-auzi? La care Ion ii raspunde tacticos: Intai munca si apoi distractia! Gheorghe vrea sa treaca vama la unguri. Ajunge la vama, iar vamesii, sa faca misto de el, ii spun ca pe acolo nu trece numai cine stie o balada ungureasca.

Sta Gheorghe si se gandeste: Ba, stiu balada lui Casai. Vamesii, contrariati, se intreaba ei unii pe altii ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro