Cele mai periculoase obiceiuri care te imbatranesc prematur

Cele mai periculoase obiceiuri care te imbatranesc prematur

Pielea ta poate avea destul de mult de suferit, astfel ca risti sa te arzi, sa faci insolatie sau sa te expui radiatiilor ce pot fi destul de nocive pentru pielea ta si astfel sa accelerezi procesul de imbatranire prematura.

acum 39 luni (19 Feb 2018)

Este foarte bine sa ai propriul tau ritual atat la inceputul zilei cat si pe parcursul ei. Timpul petrecut in tipul verii cat si faptul ca nu folosesti o crema cu factor de protectie pe tot parcursul anului indiferent de vremea de afara.

Pielea ta poate avea destul de mult de suferit, astfel ca risti sa te arzi, sa faci insolatie sau sa te expui radiatiilor ce pot fi destul de nocive pentru pielea ta si astfel sa accelerezi procesul de imbatranire prematura. Nu dormi suficient pentru a munci

Iti suna cunoscut statul peste program la birou sau luatul de lucru acasa si statul treaz pana tarziu in noapte pentru ca mai apoi la 5-6 sa fii in picioare gata pentru o noua zi de lucru?

Cu cat vei avea parte de mai putine ore de somn cu atat mai expus diverselor afectiuni vei fi. Somnul este strans legat de elasticitatea si luminozitatea tenului, cat si de capacitatea de regenerare a pielii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro