Cele mai periculoase dulciuri. Tentatii pe care trebuie sa le eviti
Lipsa timpului ne impinge de multe ori sa fim clienti fideli patiseriilor, cofetariilor si supermarket-urilor pentru a ne lua doza de dulce de fiecare data cand avem nevoie.
Lipsa timpului ne impinge de multe ori sa fim clienti fideli patiseriilor, cofetariilor si supermarket-urilor pentru a ne lua doza de dulce de fiecare data cand avem nevoie.
Lucru deloc intelept, caci nu cunoastem sigur ingredientele, cat de proaspete sunt ele sau daca produsele contin aditivi si conservanti, despre care se stie cat sunt de periculoase organismului. Cele mai periculoase dulciuri - zaharul, o substanta periculoasa pentru organism
In zilele noastre, zaharul este una dintre cele mai periculoase substante de pe piata alimentara. Zaharul alb rafinat este obtinut din trestie sau sfecla de zahar, materii prime din care s-au eliminat toate vitaminele, mineralele, proteinele, fibrele, apa si alte elemente sinergice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro