Cele mai periculoase combinatii de alimente. De ce nu trebuie sa consumam la aceeasi masa si cartofi, si carne

Cele mai periculoase combinatii de alimente. De ce nu trebuie sa consumam la aceeasi masa si cartofi, si carne

Carbohidratii trebuie consumati trebuiesc consumati singuri la masa, iar cel mai bine sa alegem fainoasele si cerealele integrale si sa excludem fin dieta defintiv painea alba si produsele de patiserie", a mai precizat Valentin Raducu, medicul nutritionist.

acum 53 luni (23 Jan 2018)

Este bine sa stim ca stomacul nu poate sa prelucreze mai mult de o mancare concentrata o singura data. "Trebuie sa acordam o mare atentie necesitatilor propriului organism, asa ca in cazul in care ne confruntam cu excesul de gaze, dureri stomacale, trebuie sa stim ca de vina sunt alimentele pe care le consumam in fiecare zi. Cartofii alaturi de carne sunt cu adevarat o bomba calorica, iar combinatia dintre paste si carne este in principiu cam la fel, nu este indicat sa combinam la aceeasi masa carbohidrati cu proteine", a spus Valentin Raducu, medicul nutritionist.

Alimentele care ne pot afecta digestia si sanatatea:

- Maslinele cu paine si maioneza sau carnea prajita in mult ulei sunt alimente care ne pot afecta digestia.

-Nu este indicat sa combinam la aceeasi masa fructele cu alimente care au nevoie de mai multe pentru a putea sa fie digerate. Niciodata nu punem pe masa si carne, si banane, fructele trebuiesc consumate cu 30 de minute inainte de masa, pentru ca pregatesc tractul digestiv.

- Niciodata la masa nu combinam lichidele cu alimentele solide, iar regula cea mai importanta este sa consumam apa intotdeauna cu 10 minute inainte de masa. Carbohidratii trebuie consumati trebuiesc consumati singuri la masa, iar cel mai bine sa alegem fainoasele si cerealele integrale si sa excludem fin dieta defintiv painea alba si produsele de patiserie", a mai precizat Valentin Raducu, medicul nutritionist. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro