Cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in aceasta perioada

Cele mai performante laptopuri pe care sa dai banii in aceasta perioada

Are un ecran de 1,56 inci full HD, procesor Intel i7 4700HQ, 8GB de memorie RAM, stocare de 1TB pe hard disk si o placa video cu memorie dedicata de 4GB.

acum 73 luni (5 Oct 2014)

Acesta e un nou episod din campania "Gadget de student". Am trecut pe lista laptopuri usoare, gadgeturi esentiale si laptopuri "de buget". Daca la cele mai usoare laptopuri am ales suma de 4.000 de lei, acum ne-am oprit la 6.000 de lei.

Un laptop performant este util la cateva lucruri, desi inca nu este la nivelul la care poate inlocui un sistem desktop si sa iasa bine prin raportul calitate - pret. Daca ai un laptop foarte bun, poti juca cele mai noi jocuri, poti face procesare foto si video fara sa astepti luni de zile cu exportarea rezultatului final si poti activa, de asemenea, in domeniul graficii 3D si a animatiilor. Are un ecran de 1,56 inci full HD, procesor Intel i7 4700HQ, 8GB de memorie RAM, stocare de 1TB pe hard disk si o placa video cu memorie dedicata de 4GB. Laptopul cantareste 2,4 kilograme si dispune de difuzoare stereo. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro