Cele mai neplacute momente din timpul unei partide de sex: detaliile pe care partenerii le considera respingatoare

Cele mai neplacute momente din timpul unei partide de sex: detaliile pe care partenerii le considera respingatoare

Zgomotele care apar uneori dupa extragerea penisului, care sunt similare elimanarii gazelor, nu sunt deloc placute. Unele zone sunt ude si lipicioase, asa ca este nevoit sa doarma foarte aproape de partenera, ca sa nu stea in mizerie.

acum 59 luni (6 Jan 2016)

Zgomotele care apar uneori dupa extragerea penisului, care sunt similare elimanarii gazelor, nu sunt deloc placute. Se intampla insa deseori, din cauza ca in timpul introducerii penisului in vagin se poate acumula mult aer, care la final este eliminat brusc. Nimic nu e mai neplacut decat perioada in care se opreste din preludiu si asteapta ca partenerul ei sa desfaca si sa monteze un prezervativ.

Emma se declara deranjata de zgomotele care insotesc inevitabil o partida de sex. Nu este vorba de gemetele de placere, ci de acele sunete care apar din cauza frictiunii din timpul contactului sexual.

Garret crede ca momentul cel mai putin atragator din timpul sexului este dezbracarea. Nu exista o metoda atragatoare prin care sosetele pot fi scoase, dar nici sa ramana cu ele in picioare nu ar fi prea sexy, se plange el.

Bethany este nemultumita de transpiratia care insoteste o partida de sex. Ea povesteste ca o data s-a oprit in timp ce facea sex pentru ca o picatura din transpiratia partenerului i-a picat in ochi si a usturat-o foarte tare.

Stacy recunoaste ca ii displace grimasa pe care o fac oamenii in timpul orgasmului. Ea crede ca in acel moment nimeni nu este sexy.

Jim in schimb este deranjat de mizeria care ramane pe asternut dupa o partida de sex. Unele zone sunt ude si lipicioase, asa ca este nevoit sa doarma foarte aproape de partenera, ca sa nu stea in mizerie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro