Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. "Sunt considerate o insulta, chiar daca pot fi practice"

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun.

Desi sunt practice si magazinele sunt pline de oferte, printre cele mai neinspirate cadouri de Sarbatori, potrivit psihologilor, se numara deodorantele, sapunurile sau sapoanele. Chiar daca este practic, un astfel de cadou poate fi interpretat ca o critica sau o aluzie ca persoana are nevoie de ceva infrumusetare sau un dus in plus.

acum 54 luni (23 Dec 2017)

Desi sunt practice si magazinele sunt pline de oferte, printre cele mai neinspirate cadouri de Sarbatori, potrivit psihologilor, se numara deodorantele, sapunurile sau sapoanele.

"Desi sunt practice, nu-i faceti sotului sau sotiei, iubitei sau iubitului cadou produse de ingrijire corporala. Chiar daca este practic, un astfel de cadou poate fi interpretat ca o critica sau o aluzie ca persoana are nevoie de ceva infrumusetare sau un dus in plus. Chiar daca sunt de evitat sunt acceptate in familie", explica psihologul Ana Maria Rusizan.

Un alt tip de cadou total nepotrivit sunt sosetele, maiourile si chilotii. "Nu se cumpara sub nicio forma astfel de cadouri. Stiu ca de multe ori in familie se ofera si asa ceva, dar ar fi de evitat. Barbatii pot oferi iubitelor sau sotiilor lenjerie intima de calitate. Acest tip de cadou este considerat romantic si sexi", mai spune psihologul.

Aste cadouri nepotrivite sunt tot felul de oale, vesela sau mici obiecte electrocasnice. Nu sunt potrivite pentru o femeie, chiar daca sunt practice si poate aveti nevoie de ele acasa. Evitati aspiratoare, cafetiere sau un fier de calcat. Nicio femeie nu isi de Sarbatori asa ceva. Astfel de lucruri le puteti lua de comun acord fara a fi nevoie de o ocazie speciala", mai spune psihologul.

Banii la plic, in functie de situatie

Plicul cu bani devenit tot mai popular este un cadou discutabil. Un astfel de cadou merge la adolescenti care vor fi foarte fericiti sa isi aleaga ei ce doresc. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro