Cele mai mari regrete pe care le au oamenii pe patul de moarte: exista 13 surse majore ale neimplinirilor

Cele mai mari regrete pe care le au oamenii pe patul de moarte: exista 13 surse majore ale neimplinirilor

Parintii De multe ori, oamenii regreta ca nu au petrecut destul timp alaturi de parintii lor, ca nu i-au inteles, nu au fost foarte apropiati. La fel, multi isi dau seama ca ar fi vrut sa urmeze anumite cursuri, in domenii de care erau pasionati, dar nu au facut asta din lipsa de bani sau de timp, avand o meserie foarte solicitanta. Multi refuza multe oportunitati, nu au curaj sa-si asume unele riscuri de teama ca daca isi pierd actualul loc de munca nu vor mai gasi altul la fel de bun.

acum 58 luni (6 Jan 2016)

In urma unei dezbateri organizate pe Quora, publicatia The Independent a facut un rezumat al celor mai mari regrete pe care le au oamenii.

Dragostea

Referitor la dragoste, un regret frecvent este ca oamenii nu s-au indragostit de o persoana care ii iubea cu adevarat.

Copiii

Decizia de a nu avea copii, sau infertilitatea, este un regret urias mai ales pentru femei. Chiar daca ele pot fi in compania copiilor unor rude sau prietene sau chiar daca pot adopta, femeile care nu au fost niciodata mame spun ca dorinta de a naste si creste propriul copil este foarte puternica, iar acest regret este cel mai greu de suportat.

Parintii

De multe ori, oamenii regreta ca nu au petrecut destul timp alaturi de parintii lor, ca nu i-au inteles, nu au fost foarte apropiati. Chiar daca atunci cand sunt tinerii cei mai multi nu inteleg atitudinea parintilor, pe masura ce imbatranesc si ei isi dau seama ca acestia aveau dreptate, dar din pacate este prea tarziu, pentru ca atunci parintii nu mai sunt pe aceasta lume. Un alt regret frecvent legat de parinti este ca nu au fost alaturi de ei in ultimele clipe de viata ale batranilor.

Educatia

Decizia de a renunta la o educatie superioara pentru a gasi un loc de munca bine platit este un alt regret important. La fel, multi isi dau seama ca ar fi vrut sa urmeze anumite cursuri, in domenii de care erau pasionati, dar nu au facut asta din lipsa de bani sau de timp, avand o meserie foarte solicitanta.

Cariera

Alegerea unei cariera doar din motive financiare, nu din pasiune, ramane un mare regret, mai ales cand acele persoane aveau o chemare spre alt domeniu, de regula artistic.

Bani

Stresul provocat de grija pentru ziua de maine este un alt mare regret al oamenilor. Multi refuza multe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro