Cele mai jenante intamplari petrecute in timpul sexului: si barbatii plang cateodata

Cele mai jenante intamplari petrecute in timpul sexului: si barbatii plang cateodata

Un nou sondaj realizat de o companie farmaceutica din Marea Britanie, MedExpress, la care au participat 2.500 de persoane, a scos la iveala cele mai jenante intamplari de care au avut parte femeile si barbatii in timpul sexului, atunci cand propriul corp a actionat contra lor, si nu numai.

acum 69 luni (19 Apr 2016)

Un nou sondaj realizat de o companie farmaceutica din Marea Britanie, MedExpress, la care au participat 2.500 de persoane, a scos la iveala cele mai jenante intamplari de care au avut parte femeile si barbatii in timpul sexului, atunci cand propriul corp a actionat contra lor, si nu numai. In cazul femeilor, primele locuri in topul intamplarilor jenante sunt flatulentele neasteptate si venirea menstruatiei in timpul partidelor de amor, in timp ce barbatii au marturisit rusinati ca adormitul in timpul sexului si plansul se numara printre cele mai jenante amintiri. Un procent de 21% din femei au declarat ca au inceput sa rada in timpul sexului, in timp ce altele sunt jenate de faptul ca au avut stari de voma in timpul partidelor de sex oral.

In ceea ce ii priveste pe reprezentantii sexului puternic, un motiv de rusine il reprezinta esecul in rostirea vorbelor deocheate menite sa o excite pe partenera. Ejacularea prematura este, de asemenea, o problema care ii face pe barbati sa roseasca, la fel si nevoia de a intrerupe o partida de amor pentru a merge la baie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro