Cele mai interesante secrete din spatele camerelor de filmat: nu totul e ceea ce pare

Cele mai interesante secrete din spatele camerelor de filmat: nu totul e ceea ce pare

Productia de film este un proces lung si complicat, iar intreaga echipa munceste din greu pentru acelasi scop: crearea unei veritabile opere de arta. Pentru ca lucrurile sa fie mai usoare, iar rezultatul sa fie cel asteptat, exista numeroase trucuri si secrete de care regizorii tin cont pe platourile de filmare, arata BrightSide: Actorii de pe fundal fac ca scenele de film si televiziune sa fie mult mai realiste. Toate sunetele din timpul filmarilor sunt inregistrate de microfoane puternice, de aceea conversatiile extra de pe fundalul unei scene sunt realizate de profesionisti in mimarea conversatiilor, rasete false si evitarea contactului ochilor cu camerele de filmat.

acum 78 luni (25 Aug 2017)

Productia de film este un proces lung si complicat, iar intreaga echipa munceste din greu pentru acelasi scop: crearea unei veritabile opere de arta. Pentru ca lucrurile sa fie mai usoare, iar rezultatul sa fie cel asteptat, exista numeroase trucuri si secrete de care regizorii tin cont pe platourile de filmare, arata BrightSide:

Actorii de pe fundal fac ca scenele de film si televiziune sa fie mult mai realiste. Toate sunetele din timpul filmarilor sunt inregistrate de microfoane puternice, de aceea conversatiile extra de pe fundalul unei scene sunt realizate de profesionisti in mimarea conversatiilor, rasete false si evitarea contactului ochilor cu camerele de filmat. Television

Cand vorbim de producerea anumitor sunete, orice material poate fi util. De exemplu, zgomotele pe care le face personajul Nazgul din "Stapanul Inelelor" reprezinta doar frecarea a doua pahare de plastic.

Regizorilor le place sa foloseasca legume pentru a crea zgomote specifice filmelor de groaza.

Am vazut cu totii minunatul ecran verde folosit in productia de film. Magia ecranului verde este creata cu efecte speciale generate de calculator, care separa actorul de ecranul verde si adauga diverse fundaluri. De fapt, ecranele ar putea avea orice culoare, dar culorile albastru si verde sunt folosite cel mai mult pentru ca ele creeaza un contrast mai profund in raport cu pielea umana. In cele mai multe dintre cazuri, copilul nici nu stie ca joaca intr-un film horror, pentru ca nu exista nimic infricosator pe scenele de filmare. De exemplu, Danny Lloud din filmul "The Spinning" a aflat ca scenele pe care le-a filmat apartineau unui film de groaza abia cand a implinit varsta de 16 ani si a vizionat filmul. Cateodata, ele sunt chiar mai mici decat te-ai astepta si sunt de fapt machete de dimensiuni mari ale respectivelor constructii.

FOTO Embassy Pictures FOTO Warner BrothersCiteste intreg articolul pe adevarul.ro