Cele mai inteligente animale. Delfinii se admira in oglinda si porcii isi fac prieteni

Cele mai inteligente animale. Delfinii se admira in oglinda si porcii isi fac prieteni

De multe ori privim animalele ca pe niste lighioane salbatice, dar ele sunt mai inteligente decat par. Cele mai inteligente animale - Primatele Nu e o surpriza ca primatele, varul omului, sunt cele mai inteligente animale de pe planeta. De asemenea, porcii pot comunica printr-o serie de sunetele vocale si sunt destul de inteligenti incat sa defecheze in afara caminului lor, daca au spatiu.

acum 98 luni (21 Jan 2015)

De multe ori privim animalele ca pe niste lighioane salbatice, dar ele sunt mai inteligente decat par. De exemplu, porcii sunt destul de activi social si nu vor sa se plimbe fara alti porci.

Iata lista cu cele mai inteligente animale de pe planeta. Cele mai inteligente animale - Primatele

Nu e o surpriza ca primatele, varul omului, sunt cele mai inteligente animale de pe planeta. Primatele sunt de atat de multe felur, incat ar trebui o lista speciala numai pentru ele.

Sunt asemanatoare omului si pot folosi unelte, invata din greseli, se recunosc in oglinda si comunica foarte complex. De asemenea, primatele isi construiesc singure casele si ADN-ul lor seamana cu cel uman.

Cele mai inteligente animale - Delfinii

Delfinii sunt incredibili. Aceste mamifere se pot recunoaste in oglinda si, cu atat mai spectaculos, pot sa se uite la ei doar pentru ca le place ceea ce vad. Cele mai inteligente animale - Cainii

Cainii au inteligenta unui copil de doi ani, au aratat studiile stiintifice. Cainii pot recunoaste mirosuri, pot invata dorintele oamenilor, gasesc obiecte ascunse si au fost antrenati sa indeplineasca diferite responsabilitati complicate.

Cainii sunt sociali si pot sa-si localizeze casa de la distanta. Cele mai inteligente animale - Elefantii

Elefantii au cel mai mare creier din regnul animal, dar acest lucru e direct proportional cu greutatea uriasa. De asemenea, pot indeplini sarcini destul de complicate si invata sa repete anumite actiuni. In plus, pot utiliza unelte si sa exprime emotia si chiar melancolia pentru ceilalti. Cele mai inteligente animale - Porcii

Porcii au o viata sociala foarte activa.

De asemenea, porcii pot comunica printr-o serie de sunetele vocale si sunt destul de inteligenti incat sa defecheze in afara caminului l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro