Cele mai importante evenimente muzicale ale anului: la ce festivaluri si concerte va puteti distra in 2017

Cele mai importante evenimente muzicale ale anului: la ce festivaluri si concerte va puteti distra in 2017

Gianna Nannini - Bucuresti (27 aprilie) Cantareata italiana Gianna Nannini va reveni la Bucuresti dupa opt ani de la primul sau spectacol in Romania, pe 27 aprilie, la Sala Palatului, unde artista va sustine un concert de trei ore in cadrul turneului intitulat "History tour live", in care va interpreta cele mai populare piese ale sale de pe toate cele 26 de albume pe care le-a lansat de-a lungul anilor. Biletele au preturi impartite in sase categorii, in functie de distanta fata de scena - 95 de lei, 120 de lei, 175 de lei, 200 de lei, 225 de lei si 275 de lei. Rockstadt Extreme Fest - Brasov (10-14 august) Cea de-a cincea editie a festivalului Rockstadt Extreme Fest va avea loc in perioada 10-14 august la Cetatea Rasnov, iar abonamentele pot fi deja cumparate pana pe 1 februarie la 230 de lei , urmand ca pretul sa creasca la 270 de lei in perioada 2 februarie - 9 iulie, iar din 10 iulie si pe toata durata evenimentului vor fi disponibile la 300 de lei.

acum 90 luni (4 Jan 2017)

Pana in prezent, peste 20 de concerte si festivaluri au fost confirmate de promoterii romani, iar pentru multe dintre acestea biletele au fost deja puse in vanzare, potrivit News.ro.

Tarja Turunen - Cluj si Bucuresti (2 si 3 februarie)

Tarja Turunen, care a devenit cunoscuta ca solista a grupului Nightwish, va sustine doua concerte in Romania - la Timisoara si la Bucuresti, pe 2, respectiv 3 februarie -, iar biletele au fost puse in vanzare la preturi cuprinse intre 100 si 390 de lei.

Markus Schulz - Bucuresti (11 februarie)

Unul dintre cei mai iubiti DJ americani, Markus Schulz va sustine un show la Arenele Romane din Bucuresti, pe data de 11 februarie, biletele la pret promotional fiind disponibile la 35 de lei.

Jethro Tull - Bucuresti si Timisoara (19 si 21 februarie)

Legendara trupa britanica revine in Romania cu doua show-uri - la Sala Palatului din Bucuresti pe 21 februarie si la Filarmonica Banatului din Timisoara pe 19 februarie. Biletele pentru spectacolul din Capitala intitulat "Jethro Tull performed by Ian Anderson", care imbina muzica cu arta interpretativa, sunt cuprinse intre 75 si 250 de lei, in timp ce timisorenii trebuie sa plateasca intre 170 si 380 de lei pentru un bilet.

Richard Clayderman - Bucuresti, Timisoara, Targu-Mures, Constanta si Galati (6-10 martie)

Pe 8 martie, pianistul Richard Clayderman va fi acompaniat pe scena Salii Palatului de nu mai putin de 100 de instrumentisti, membri ai Orchestrei Simfonice Bucuresti, intr-un concert dedicate Zilei Femeii. Biletele au preturi ce variaza de la 99 la 350 de lei.

Accept, Sabaton si Twilight Force - Bucuresti (11 martie)

Formatiile heavy metal Accept, Sabaton si Twilight Force concerteaza la Arenele Romane din Bucuresti, in cort incalzit, pe 11 martie, iar biletele au pret... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro