Cele mai frumoase urari de Paste: mesaje originale

Cele mai frumoase urari de Paste: mesaje originale

Cele mai frumoase urari de Paste: mesaje pentru cei dragi "Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Mesaje de Paste 2015 "Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!"

acum 58 luni (10 Apr 2015)

Cele mai frumoase urari de Paste: mesaje pentru cei dragi

"Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi.

"Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!"

"Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit oua!"

Mesaje de Paste 2015:

"Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!"

"Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!" Cele mai frumoase urari de Paste: mesaje emotionante

"E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi.

Bucuria vine din lucrurile marunte, dragostea fata de frumos vine din trairile noastre. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete.

"Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi tot mai mult! Mesaje de Paste 2015

"Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii!"

"Poate o sa ti se para complet lipsit de originalitate, dar stii ca vorbele simple sunt si cele mai frumoase.

"Sper ca Pastele sa-ti intareasca increderea si speranta!

"Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro