Cele mai frumoase parcuri din lume: oaze de relaxare si muzee in aer liber care atrag milioane de turisti in fiecare an

Cele mai frumoase parcuri din lume: oaze de relaxare si muzee in aer liber care atrag milioane de turisti in fiecare an

Gradinile Boboli, Florenta, Italia Sculpturile antice, fantanile arteziene si vegetatia luxurianta fac din gradinile Boboli unul dintre cele mai frumoase parcuri pe care le puteti gasi intr-unul dintre cele mai frumoase orase din lume. Parcul englez din Munchen, Germania Parcul englez din Munchen este mai mare decat Central Park din New York, iar numele "Englischer Garten" se refera la designul parcurilor englezesti, luat ca model de Friedrich Ludwig von Sckell, proiectantul gradinii.

acum 51 luni (26 Aug 2016)

Gradinile Boboli, Florenta, Italia

Sculpturile antice, fantanile arteziene si vegetatia luxurianta fac din gradinile Boboli unul dintre cele mai frumoase parcuri pe care le puteti gasi intr-unul dintre cele mai frumoase orase din lume.

Central Park, New York, SUA

Faimosul Central Park, din New York, acopera o suprafata de 315 hectare in inima Manhattan-ului.

Djurgarden, Stockholm, Suedia

In centrul orasului Stockholm se gaseste insula Djurgarden, un loc de recreatie minunat, vizitat anual de peste 10 milioane de persoane.

Parcul englez din Munchen, Germania

Parcul englez din Munchen este mai mare decat Central Park din New York, iar numele "Englischer Garten" se refera la designul parcurilor englezesti, luat ca model de Friedrich Ludwig von Sckell, proiectantul gradinii.

Parcul Golden Gate, San Francisco, SUA

Chiar daca nu este situat langa podul Golden Gate, asa cum sugereaza denumirea, parcul este unul dintre cele mai frumoase spatii verzi din Statele Unite. A fost amenajat la ordinele regelui Henry al VII-lea si, pana in anul 1637 accesul a fost permis doar familiei regale si catorva membri de vaza ai societatii de la acel moment.

Parcul Ibirapuera, Sao Paulo, Brazilia

Unul dintre cele mai mari parcuri publice din America de Sud, in Ibirapuera pot fi admirate mai multe palate si nu trebuie ratata o vizita la acvariul de aici.

Keukenhof, Lisse, Olanda

Keukenhof este cea mai mare gradina de flori din lume, fiind situata la jumatatea distantei dintre Amsterdam si Haga, in micul oras Lisse, din Olanda.

Gradina Luxemburg, Paris, Franta

Gradina Luxemburgului, alintata "Luco" de localnici, este o gradina privata deschis... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro