Cele mai frumoase mesaje de Florii

Cele mai frumoase mesaje de Florii

Lista de nume care se sarbatoresc de Florii, ca sa stii cui sa trimiti mesaje de felicitare: - Anemona, Angela, Angelica - Brandusa - Camelia, Codrin, Codrina, Codrut, Codruta, Craita, Crina, Crin, Crinu, Crinuta, Crizantema - Daria, Delia (de la dalie), Dumitrita (denumire populara a crizantemei) - Floarea, Flora, Florenta, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina - Garofita, Gherghina, Gentiana - Hortensia - Iris, Iasmin, Iasmina (derivate de la Iasomie) - Lacramioara, Laur, Laura, Laurentiu, Laurian, Lauriana, Luminita - Lucia, Liliana, Lilian (de la liliac sau de la crin - Lilly, in engleza) - Malin, Malina, Margareta, Micsunica, Mugurel - Narcis, Narcisa - Panseluta - Romanita, Roza - Trandafira - Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Veronica - Zambila, Zambilica.

acum 92 luni (4 Apr 2015)

Peste 1,4 milioane de romani isi vor serba onomastica duminica, de Florii. adevarul.ro prezinta cateva dintre cele mai frumoase mesaje de Florii, pentru cei mai putin inspirati: Cele mai frumoase mesaje de Florii

Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

Deoarece reprezinti pentru mine frumusetea unei orhidei, gingasia unui ghiocel si parfumul unui trandafir, iti urez un sincer "La Multi Ani!"

Sa primesti flori de ziua ta. Sa inveti de la fiecare floare sa iubesti, sa fii tandra, sa luminezi pe cei din jur, sa-i lasi sa te admire, sa aduci bucurie si sarbatoare. La multi ani! La multi ani! Pentru ca esti o persoana deosebita, toate florile din lume ureaza un sincer "La multi ani" unei alte flori!

Sa-ti fie viata un buchet de flori intr-o gradina plina de realizari. La multi ani de ziua numelui! pentru ca esti minunata, toate florile din lume iti ureaza la multi ani!

De Florii, sa se rasfranga asupra ta bunatatea si dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare. La Multi Ani! La multi ani! Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani! Cele mai frumoase mesaje de Florii pentru iubita sau sotie Iti multumesc, de ziua ta, pentru ca m-ai iubit cu gingasia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir si caldura unei flori de camp. La multi ani! Iti doresc sa fii mereu la fel de frumoasa, gingasa si delicata precum o floare! La multi ani! florile nu ar fi la fel de inmiresmate, iar razele soarelui nu ar fi la fel de blande. La multi ani!

Esti cea mai frumoasa dintre toate florile de pe Pamant! Cele mai frum... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro