Cele mai frumoase insule din lume: destinatii ideale in vara anului 2017

Cele mai frumoase insule din lume: destinatii ideale in vara anului 2017

Specialistii celebrului portal de turism Tripadvisor au realizat un clasament al celor mai frumoase 10 insule din lume, in baza opiniilor exprimate de utilizatorii site-ului in 2016. Cunoscuta si sub numele de Provo, insula face parte din arhipelagul de insule Turks si Caicos, avand o lungime de 98 de kilometri patrati.

acum 44 luni (31 May 2017)

Specialistii celebrului portal de turism Tripadvisor au realizat un clasament al celor mai frumoase 10 insule din lume, in baza opiniilor exprimate de utilizatorii site-ului in 2016. Insula Ambergis Caye Timp de patru sezoane estivale consecutive, insula Ambregis Caye, din zona Marii Caraibelor, este considerata cea mai frumoasa insula din lume. Frumusetea pamantului in conjurat de ape este data de plaje paradisiace, istoria bogata si cladirile cu o arhitectura surprinzatoare. Cea mai mare atractie este insa bariera de corali, a doua din lume ca marime, dupa Marea Bariera de Corali din Australia.

Insula Providenciales O alta insula situata in zona Marii Caraibelor concureaza pentru titlul de cea mai frumoasa insula din lume. Cei care au vizitat-o au ramas placut impresionati de plajele cu nisip fin si apele limpezi si calde. Cunoscuta si sub numele de Provo, insula face parte din arhipelagul de insule Turks si Caicos, avand o lungime de 98 de kilometri patrati. In ciuda dimensiunilor mici, aici exista numeroase resorturi de lux, ce ofera servicii de calitate. Tot aici exista si Parcul National Northwest Point Marine, unde exista recife de corali si lacuri saline. Se afla situata la 225 de kilometri distanta de Tahiti, facand parte din Polinezia Franceza. Dincolo de peisajele paradisiace, pe insula exista ferme de perle, iar pasionatii de aventuri extreme pot practica parasailing, scuba diving sau pot hrani rechinii.

Insula Marco Aceasta este cea mai mare din grupul "Zece mii de insule" din Florida si este localizaata in Golful Mexicului. Insula Marco este descrisa ca fiind un loc magic, mistic si atragator, caracterizat de plaje cu nisipuri albe si aparitii spectaculoase ale delfinilor in apele limpezi. Numele provine de la cele doua forme de relief care se regasesc pe insula. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro