Cele mai frumoase declaratii de dragoste ale romanilor. Masina "decorata"cu 3.500 de biletele pe care scria "Te iubesc!"

Cele mai frumoase declaratii de dragoste ale romanilor. Masina

Sucevenii fac furori pe internet cu declaratiile lor de dragoste si cererile lor in casatorie Sute de mii de romani au fost impresionati de mesajul transmis de o tanara din Suceava iubitului care o parasise cu cateva zile mai devreme. Cererea in casatorie a decurs dupa un scenariu bine pus la punct de tanarul din Ploiesti, cu ajutorul prietenilor de la scoala de salsa pe care o frecventeaza. Ceruta de nevasta, in genunchi, pe malul Borcei O iesire la o terasa situata pe malul Borcei, intr-o seara torida de vara, s-a transformat in cea mai frumoasa amintire pentru o calaraseanca: a fost ceruta de nevasta, in vazul lumii. Cele mai frumoase cereri in casatorie de la malul marii Ce poate sa fie mai frumos decat sa-ti arati iubirea fata de partenera ta intr-un mod inedit si sa primesti de la ea acel "Da!"

acum 106 luni (14 Feb 2015)

Sucevenii fac furori pe internet cu declaratiile lor de dragoste si cererile lor in casatorie

Sute de mii de romani au fost impresionati de mesajul transmis de o tanara din Suceava iubitului care o parasise cu cateva zile mai devreme. Alecs a pus la cale cu prietenii sai un plan prin care sa o ceara de sotie pe iubita sa Andra asa cum rar ti-e dat sa intalnesti. Cerere in casatorie originala pe DN 1 DN 1 a fost, in urma cu cateva luni, locul in care un tanar din Ploiesti si-a cerut iubita in casatorie, intr-un mod original. Indragostitul a fost ajutat de prieteni sa-si duca planul la capat. Cererea in casatorie a decurs dupa un scenariu bine pus la punct de tanarul din Ploiesti, cu ajutorul prietenilor de la scoala de salsa pe care o frecventeaza. Cerere in casatorie, proiectata pe ecranul unui cinematograf Un buzoian si-a cerut iubita de sotie ca in filme. Viitorul mire a pregatit in complicitate cu mai multi amici si angajatii unei sali de cinema un scurt videoclip, care a rulat pe ecran, dupa care i-a oferit iubitei inelul de logodna in prezenta a zeci de martori. Ingenunchiat in fata iubitei, Florian i-a oferit inelul de logodna in prezenta prietenilor, dar si a spectatorilor prezenti in sala de cinema. "Tremur, i-am spus mai devreme cand veneam la film ca nu pot sa respir dar nu banuiam de ce", a spus Marilena Vadanoiu, viitoarea mireasa. Ruxandra si Silviu Cotirlet sunt doi oameni care se iubesc si iubesc frumosul, uniti de o pasiune fara limite pentru nou si o cerere in casatorie ca-n povesti. Ea impresioneaza cu machiaje subtile si suave ori stranii si infioratoare, adevarate opere de arta. "Dragostea iti va da mereu curaj pentru a face lucruri nebunesti" O tanara profesoara din judetul Vaslui a reusit sa isi surprinda iubitul, cu ocazia zilei de nastere, realizand un clip video inedit, filmat in mai multe locatii, care aveau o semnificatie aparte pentru relatia lor. "Ideea clipului a plecat de la faptul ca el este plecat din tara si vine la 2 lu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro