Cele mai frumoase circuite turistice din Romania: trasee care iti ofera prilejul sa descoperi altfel tara in care traiesti

Cele mai frumoase circuite turistice din Romania: trasee care iti ofera prilejul sa descoperi altfel tara in care traiesti

Moldova si manastirile pictate din Bucovina O calatorie de cinci zile cu autocarul, care cuprinde Cheile Bicazului - Humulesti - Manastirile Neamtului - Muzeul Neculai Popa - Manastirile Bucovinei - Marginea - Chilia lui Daniil Sihastru - Palatul Cuza - Castelul Sturdza - Iasi - Hanul Ancutei, la 159 euro de persoana, cu cazare la hotel de 4 stele, ghid insotitor, mic dejun si cina, este un prilej de a vizita nu numai frumoasele manastiri pictate (Moldovita, Sucevita, Putna, Voronet, Humor etc.), ci si vechea capitala moldava, alaturi de cateva din cele mai interesante castele din tara, conform ofertei bavariatour.ro.

acum 83 luni (21 Apr 2016)

Oferta agentiilor de turism este extrem de variata in ceea ce priveste circuitele organizate in Romania, iar noi am facut o selectie cu cele mai interesante itinerarii de calatorie dintre care puteti alege anul acesta. Itinerariul propus de agentie-turism.ro trece prin Sibiu- Slimnic - Medias - Biertan - Sighisoara - Rupea - Brasov - Sinaia-Bran - Rasnov - Dambovicioara - Moeciu - Sambata de Sus - Avrig - Cisnadie - Sibiu.

Se fac opriri si la Manastirea Sambata de Sus, Castelul Peles si Manastirea Sinaia sau la bisericile fortificate din Slimnic si Biertan. Exista si versiuni de circuite la cetatile medievale pentru patru zile, care includ Brasov, Harman, Prejmer, Sighisoara, Targu Mures, Alba Iulia, Biertan, Medias si Sibiu, la pretul de aproximativ 180 de euro de persoana.

Moldova si manastirile pictate din Bucovina

O calatorie de cinci zile cu autocarul, care cuprinde Cheile Bicazului - Humulesti - Manastirile Neamtului - Muzeul Neculai Popa - Manastirile Bucovinei - Marginea - Chilia lui Daniil Sihastru - Palatul Cuza - Castelul Sturdza - Iasi - Hanul Ancutei, la 159 euro de persoana, cu cazare la hotel de 4 stele, ghid insotitor, mic dejun si cina, este un prilej de a vizita nu numai frumoasele manastiri pictate (Moldovita, Sucevita, Putna, Voronet, Humor etc.), ci si vechea capitala moldava, alaturi de cateva din cele mai interesante castele din tara, conform ofertei bavariatour.ro.

Se fac opriri si la atelierul de ceramica neagra de la Marginea, dar si la Chilia lui Daniil Sihastru din apropierea satului Putna sau la Muzeul Memorial Ion Creanga, in casa unde inca domneste farmecul copilariei marelui povestitor roman.

FOTO discoverbucovina.info

Maramures si bisericile din lemn

Un circuit extrem de cerut de turistii romani, nu numai de cei din strainatate, este cel al bisericilor din lemn din Maramures, printre ofertele exi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro