Cele mai controversate MISTERE DIN BIBLIE. Unde a avut loc in realitate Crucificarea lui Iisus?

Cele mai controversate MISTERE DIN BIBLIE. Unde a avut loc in realitate Crucificarea lui Iisus?

Anul real de nastere al lui Iisus Cele mai multe evenimente care sunt descrise de Evanghelii nu sunt legate de o data exacta, iar nasterea lui Iisus nu face exceptie. Locul exact unde se afla Arca lui Noe Cel putin din vremea lui Eusebiu (275-339 d.Hr.) si pana astazi, cautarea ramasitelor Arcei lui Noe a constituit un lucru fascinant pentru crestini, evrei si musulmani.

acum 94 luni (2 Sep 2014)

Pronuntia corecta a disparut din istorie si tot ceea ce avem astazi sunt doar presupuneri. Variante de pronuntie si transcriere pot fi Iahwe, Iahve sau Iehova, scrie 2012en.ro

Behemoth

In Biblie, in cartea lui Iov, se vorbeste despre o creatura gigantica si foarte puternica, numita Behemoth. Din descrierea ei, stim ca Behemoth este un animal terestru foarte mare. Unii cercetatori au sugerat ca acest animal ar putea fi un hipopotam, altii au spus ca ar fi un elefant sau chiar un dinozaur care a supravietuit in timpurile biblice.

Anul real de nastere al lui Iisus

Cele mai multe evenimente care sunt descrise de Evanghelii nu sunt legate de o data exacta, iar nasterea lui Iisus nu face exceptie. Desi Quirinius a efectuat un recensamant in jurul anilor 6-7 d.Hr., acesta nu se suprapune cu domnia lui Irod. Ceea ce inseamna ca cele doua indicii despre nasterea lui Iisus se contrazic reciproc.

Locul exact unde se afla Arca lui Noe

Cel putin din vremea lui Eusebiu (275-339 d.Hr.) si pana astazi, cautarea ramasitelor Arcei lui Noe a constituit un lucru fascinant pentru crestini, evrei si musulmani. Multi considera ca locul in care s-ar afla Arca lui Noe ar fi muntele Ararat din Turcia. Desi in Geneza se mentioneaza ca Arca ar fi ajuns la Urartu, un vechi imperiu din estul Turciei, nu exista nicio dovada care sa indice existenta unui potop urias care sa fi afectat vreodata aceasta zona.

Cartile ce sunt lipsa din Biblie

Biblia este una dintre cartile care contin cele mai multe cuvinte scrise vreodata. Cel putin 17 carti lipsesc din versiunea moderna a Bibliei si nu se stie nimic despre ce s-a petrecut cu acestea. In unele capitole din Biblie se fac referiri la scrieri care lipsesc. La un moment dat in istorie, ele au fost pierdute sau cineva a decis sa le scoata din Cartea Sfanta.

Locul precis al crucificarii lui Iisus Noul Testament apreciaza Crucificarea lui Iisus drept evenimentul cel mai important di... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro