Cele mai compatibile zodii: 4 perechi ce au mari sanse sa traiasca "fericiti pana la adanci batraneti"

Cele mai compatibile zodii: 4 perechi ce au mari sanse sa traiasca

Berbec (21 martie - 19 aprilie) si Pesti (19 februarie - 20 martie) Berbecul este dinamic, dur si motivat, in timp ce Pestii sunt sensibili, complecsi si intuitivi. Gemeni (21 mai - 20 iunie) si Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie) Gemenii si Sagetatorul iubesc atat libertatea, cat si aventura.

acum 64 luni (9 Aug 2017)

Berbec (21 martie - 19 aprilie) si Pesti (19 februarie - 20 martie)

Berbecul este dinamic, dur si motivat, in timp ce Pestii sunt sensibili, complecsi si intuitivi. Pestii au nevoie de cineva stabil pentru a fi puternici, iar Berbecul are nevoie ca partenerul sa-i reaminteasca de lucrurile simple din viata. Berbecul va fi cel care ii va reaminti partenerului de responsabilitatile pe care acesta le are, in timp ce Pestii ii vor aminti sa se bucure de sensibilitatea si mirosul unei flori din cand in cand. Nu este de mirare de ce aceste doua zodii pot rezista atat de bine in timp. Leu (23 iulie - 22 august) si Balanta (23 septembrie - 22 octombrie)

Leul este sociabil si iubeste atentia. Au conversatii fara sfarsit despre evolutie, fiind extrem de asemanatori si compatibili. Fecioara (23 august - 22 septembrie) si Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)

Fecioara este atenta si muncitoare. Cand sunt impreuna, vor urmari documentare, vor asculta muzica si vor gasi mereu subiecte de interes comun. Gemeni (21 mai - 20 iunie) si Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie)

Gemenii si Sagetatorul iubesc atat libertatea, cat si aventura. Ei vor pleca in mod constant in calatorii si se vor sustine reciproc. Relatia lor devine o calatorie in ceea ce priveste experimentele si vor afla multe despre viata unul de la celalalt. Compatibilitatea dintre acestea doua semne zodiacale este atat de puternica, incat exista sanse uriase ca cei doi sa ramana impreuna pentru totodeauna. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro