Cele mai ciudate stimulente pentru pofta de sex, de-a lungul timpului: mancarurile "magice" din cina romantica

Cele mai ciudate stimulente pentru pofta de sex, de-a lungul timpului: mancarurile

O supa traditionala folosita in unele regiuni din Asia de Sud-Est, care contine bucati din penisul si testiculele unui taur este renumita pentru proprietatile sale afrodisiace. Coarne de rinocer si penis de tigru Coarnele de rinocer si penisul de tigru, doua animale a caror vanare este in afara legilor celor mai multe dintre tarile in care traiesc sunt considerate afrodisiace, potrivit traditiei locale. Cele mai multe dintre acestea includeau ingrediente obisnuite ca sucul de afine si cuisoarele in lapte, insa alti savanti au extrapolat, oferind retete de afrodisiace compuse din creierele a 30 de vrabii de sex masculin sau din grasimea care inconjoara rinichii unui tap proaspat ucis.

acum 43 luni (22 Oct 2016)

O supa traditionala folosita in unele regiuni din Asia de Sud-Est, care contine bucati din penisul si testiculele unui taur este renumita pentru proprietatile sale afrodisiace.

Cobra

Serpii au conotatii sexuale care dateaza de secole, iar consumul de cobre pentru a imbunatati performantele sexuale este o practica intalnita in multe parti ale Asiei. De asemenea, carnea de cobra este consumata pentru calitatile sale afrodisiace. Timp de secole, ciuperca parazit a omizilor a fost cultivata in Asia pentru proprietatile sale, fiind consumata alaturi de vin sau in diferite mancaruri gatite, cum sunt fripturile. Gandacul de culoare verde este zdrobit si mancat pentru o substanta numita cantaridina, pe care acesta o produce si care ar provoca excitarea unor tesuturi. Cateva marturii din Antichitatea greaca si latina vorbesc despre propietatile curative ale acestei vietati pentru a vindeca ranile si basicile, insa oamenii de stiinta sustin ca folosirea acestei substante poate duce la deces prin febra si convulsii.

Balut - oua cu embrion

Printre mancarurile afrodisiace renumite in Asia se numara oul de rata care contine un embrion pe jumatate format, cunoscut popular sub numele de Balut. Oul este mancat fiert, prijit sau crud de catre barbatii care spera ca folosirea lor le va creste performantele sexuale.

Coarne de rinocer si penis de tigru

Coarnele de rinocer si penisul de tigru, doua animale a caror vanare este in afara legilor celor mai multe dintre tarile in care traiesc sunt considerate afrodisiace, potrivit traditiei locale.

Ambergis - sperma de balena

In secolele trecute, cand balenele erau vanate pentru ca grasimea lor sa fie folosita drept combustibil, oamenii au gasit o intrebuintare neobisnuita lichidului seminal al acestora.

Nautul, afrodisiacul Evului Mediu

Oamenii din Evul Mediu au imbratisat ideea ca alimentele ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro