Cele mai ciudate restaurante din lume. Lista localurilor-toaleta, a carciumilor-puscarie si a mancarurilor total bizare

Cele mai ciudate restaurante din lume. Lista localurilor-toaleta, a carciumilor-puscarie si a mancarurilor total bizare

Cei care ii trec pragul pot incerca, intr-o infinitate de retete, penis de caine, de motan, de magar, de foca sau de sarpe (si lista poate continua), dar si diferite cocktail-uri cu sange din animale. Taipei: hrana in vasul de WC La restaurantul "Modern Toilet" din Taipei clientii gasesc closete in loc de scaune, pot comanda inghetata de ciocolata, specific modelata, in boluri sub forma de vas de toaleta, iar rola de hartie igienica este in loc de servetele.

acum 47 luni (31 Oct 2017)

Cand vine vorba despre bizarerii culinare, nimeni nu-i intrece pe asiatici, care par decisi sa demonteze toate tabuurile occidentale legate de meniul, "ritualul" si instrumentarul aferent unui restaurant. Dupa cum puteti citi in materialul de fata, nimic nu este imposibil, iar in "hora" au inceput sa se prinda si localuri din tari in care arta culinara se bazeaza pe eleganta si conformism. Din meniul acestui local fac parte diferite preparate care au la baza organele sexuale ale masculilor din diverse specii de animale.

Cei care ii trec pragul pot incerca, intr-o infinitate de retete, penis de caine, de motan, de magar, de foca sau de sarpe (si lista poate continua), dar si diferite cocktail-uri cu sange din animale. Taipei: hrana in vasul de WC

La restaurantul "Modern Toilet" din Taipei clientii gasesc closete in loc de scaune, pot comanda inghetata de ciocolata, specific modelata, in boluri sub forma de vas de toaleta, iar rola de hartie igienica este in loc de servetele.

Tematica bizara este continuata si pe peretii localului, unde semnele "WC" din toata lumea sunt expuse ca decor si nicidecum ca indicator catre toaleta. Kyoto: mancare doar pe pipaite

"Pitch Black" din Kyoto este unul dintre locurile in care clientii mananca in bezna si nu pentru ca s-ar fi taiat curentul, ci pentru ca asa e specificul restaurantului. Puscaria este veche de o jumatate de mileniu, iar administratorii ei au decis ca poate fi un mijloc de reeducare eficient. In schimb, mancarea este "a la carte" si este facuta de bucatari profesionisti. Maldive: pranz pe fundul marii

"Ithaa" face parte din complexul Hilton Maldives Resort & Spa si este primul restaurant subacvatic din lume. Vizitatorii pot privi fauna si flora subacvatica prin geamul de acril, ce ofera o panorama la 270 de grade. Bruges: cina pe macara

"Dinner In The Sky" este un concept belgian de r... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro