Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Cele mai bune video review-uri in limba romana sosesc pe Tech Adevarul

Ne place sa avem cele mai bune review-uri si un continut de calitate, asa ca Laboratorul Darwin e un lucru natural pentru Tech Adevarul. Laboratorul Darwin este prezentat de Vicu Turcan si propune un video review de o calitate excelenta, opinii pertinente si date despre telefoane si alte gadgeturi.

acum 78 luni (12 Dec 2014)

Ne place sa avem cele mai bune review-uri si un continut de calitate, asa ca Laboratorul Darwin e un lucru natural pentru Tech Adevarul.

Cu o regularitate de doua-trei pe luna, Laboratorul Darwin va publica pe blogurile adevarul.ro review-urile sale.

Puteti gasi blogul Laboratorul Darwin la acest link si nu uita sa apesi butonul Devino Fan ca sa urmaresti toate postarile in meniul de notificari de pe adevarul.ro.

Laboratorul Darwin este prezentat de Vicu Turcan si propune un video review de o calitate excelenta, opinii pertinente si date despre telefoane si alte gadgeturi.

"Impreuna cu echipa Darwin alegem si prezentam device-uri la adevarata lor valoare, cu avantajele si dezavantajele care exista. Proiectul a aparut din dorinta de a face review-uri de calitate in limba romana din toate punctele de vedere", spune Vicu Turcan, realizatorul show-ului de pe YouTube. Darwin e un magazin de tehnica digitala din Republica Moldova care a fost fondat in 2013. Show-ul de pe YouTube, Laboratorul Darwin, implineste un an chiar in aceasta luna. Darwin vinde telefoane, accesorii, tablete si alte produse digitale si are o retea offline si online.

Pentru Darwin, testarea produselor este importana, inainte de a ajunge pe rafturi, asa ca au un laborator unde testeaza si compara produsele.

Pana atunci, cunoasteti-i pe cei de la Laboratorul Darwin in review-ul lor la telefonul Lenovo K920 Vibe Z2 Pro ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro