Cele mai bune si cele mai rele sotii, in functie de zodie: femeia care are pretentii exagerate

Cele mai bune si cele mai rele sotii, in functie de zodie: femeia care are pretentii exagerate

Femeia Sagetator trece peste greutati fara efort Iubeste viata si va face ca mariajul sa fie o calatorie distractiva, gaseste mereu modalitati de a-si sustine barbatul fara sa para ca face vreun efort in acest sens. Cele mai rele sotii Femeia Taur nu iarta un esec Se implica peste masura si face tot posibilul pentru a-si ajuta sotul sa reuseasca pe plan profesional pentru ca stie ca va beneficia si ea de succesul lui.

acum 43 luni (7 Jul 2016)

Fiecare dintre noi se gandeste la un moment dat la casatorie, cu tot ce implica aceasta.

Conform astrologiei, unele femei sunt menite sa fie partenere de viata alaturi de care un barbat poate avea o viata fericita si echilibrata.

Cele mai bune sotii

Femeia Berbec, pozitiva si muncitoare

Este o fire extrem de pozitiva, optimista si muncitoare. Ea este un sprijin constant, alaturi de care nu trebuie sa te temi de dificultati.

Femeia Rac, gazda perfecta

Ii face placere sa-si asteapte sotul cu masa pregatita. Stie sa creeze o atmosfera confortabila pe care va dori sa o arate si prietenilor, prefera sa ramana in umbra si sa isi lase sotul sa straluceasca.

Femeia Balanta, mereu cu zambetul pe buze

Este modelul de sotie mereu cu zambetul pe buze, afectuoasa si atenta la nevoile celui de langa ea. Chiar daca simte o nevoie acuta de libertate si ii este greu sa accepte compromisurile unei casatorii, da dovada de intelepciune si invata sa lase de la ea pentru ca viseaza la un mariaj perfect, conform gothoroscope.com.

Femeia Sagetator trece peste greutati fara efort

Iubeste viata si va face ca mariajul sa fie o calatorie distractiva, gaseste mereu modalitati de a-si sustine barbatul fara sa para ca face vreun efort in acest sens.

Femeia Varsator isi conduce barbatul spre succes

Este interesata in mod deosebit de latura spirituala a vietii. Iti va fi mereu alaturi si te va sustine in tot ceea ce iti propui sa realizezi, are un talent aparte de a netezi drumul spre succes pentru barbatul pe care il iubeste.

Cele mai rele sotii

Femeia Taur nu iarta un esec

Se implica peste masura si face tot posibilul pentru a-si ajuta sotul sa reuseasca pe plan profesional pentru ca stie ca va ben... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro