Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Cele mai bune sfaturi de Black Friday. Esti pregatit pentru reduceri?

Asa ca - fie ca sunteti la prima experienta de acest gen, fie ca ati facut cumparaturi in toti cei trei ani de cand Black Friday exista in Romania - ne-am gandit ca un mic ghid pentru cumparaturile de Vinerea Neagra nu ar strica.

acum 74 luni (20 Nov 2014)

Black Friday 2014 este prilejul perfect pentru cei care doresc sa-si schimbe smartphone-ul, sa-si achizitioneze o tableta sau sa-si imbunatateasca gadgeturile pe care le detin deja, fie prin componente noi, fie prin accesorii. De la "cozile" pe serverele supraaglomerate si pana la tepe, exista numeroase aspecte care ar putea sa va bateti cu capul de pereti, in loc sa va bateti cu palma peste buzunar, cu zambetul pe buze.

Cum un studiu spunea ca romanii vor cheltui de doua ori mai multi bani de pe card in noaptea de Black Friday, ne-am gandit ca nu ar strica o serie de sfaturi. Asa ca - fie ca sunteti la prima experienta de acest gen, fie ca ati facut cumparaturi in toti cei trei ani de cand Black Friday exista in Romania - ne-am gandit ca un mic ghid pentru cumparaturile de Vinerea Neagra nu ar strica. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro