Cele mai bune seriale de urmarit pe micile ecrane romanesti

Din sudul machivelic si salbaticele tinuturi din est pana in nordul inghetat si anticul zid ce protejeaza regatul de intuneric, doua puternice familii sunt prinse intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica, a carui miza este controlul absolut asupra celor Sapte Regate din Westeros, un regat fictiv, in care aventurile eroice si elementele fantastice se completeaza reciproc. Avandu-i pe Matthew McConaughey si Woody Harrelson in rolurile principale, acest serial-drama se centreaza pe povestea a doi detectivi de la Departamentul de Criminalistica din Louisiana, examinandu-le relatia personala si cea profesionala de-a lungul a 17 ani, timp in care acestia incearca sa "vaneze" un macabru criminal in serie. Inteligenta celor doi contrasteaza puternic cu sociabilitatea si veleitatile de vedeta ale superbei lor vecine, Penny (Kaley Cuoco), de unde si o serie de intamplari de-a dreptul amuzante intr-o comedie care nu trebuie ratata.

acum 113 luni (12 Jan 2015)

Cele mai bune seriale difuzate pe HBO:

"Game of Thrones/Urzeala tronurilor"

Intr-un taram in care verile dureaza decenii, iar iernile vieti, incurcaturile pandesc la tot pasul. Din sudul machivelic si salbaticele tinuturi din est pana in nordul inghetat si anticul zid ce protejeaza regatul de intuneric, doua puternice familii sunt prinse intr-un joc mortal de-a soarecele si pisica, a carui miza este controlul absolut asupra celor Sapte Regate din Westeros, un regat fictiv, in care aventurile eroice si elementele fantastice se completeaza reciproc. De asemenea, mai multe imagini o infatiseaza pe orfana lui Ned si Catelyn Stark alergand printr-o padure si atacand o persoana necunoscuta cu sabia ei, "Acul".

In 2014, "Game of Thrones" a ocupat din nou primul loc in topul celor mai piratate seriale pe internet, pozitie pe care a ocupat-o si in 2012 si 2013, asa ca l-am inclus in topul cu cele mai bune seriale de urmarit.

"True Detective/Detectivii din Louisiana"

Serialul-drama se centreaza pe povestea a doi detectivi ale caror vieti se impletesc in timpul unei anchete de urmarire a unui ucigas, care incepe cu investigarea unei crime bizare din 1995 pana la redeschiderea cazului in 2012, arata hbo.ro.

Avandu-i pe Matthew McConaughey si Woody Harrelson in rolurile principale, acest serial-drama se centreaza pe povestea a doi detectivi de la Departamentul de Criminalistica din Louisiana, examinandu-le relatia personala si cea profesionala de-a lungul a 17 ani, timp in care acestia incearca sa "vaneze" un macabru criminal in serie. Pe cand misterul crimei supravietuieste in timp, punandu-le la incercare vietile si relatia, fiecare dintre ei este nevoit sa descopere costul iluziei si pretul razbunarii. In 2012, detectivii Rust Cohle si Martin Hart sunt solicitati sa revizuiasca un caz de omucidere la care au lucrat impreuna in 1995.

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro