Cele mai bune retete de post din bucataria raw vegana: curry de ciuperci cu broccoli si orez de telina cu pastarnac

Cele mai bune retete de post din bucataria raw vegana: curry de ciuperci cu broccoli si orez de telina cu pastarnac

Iar pentru prepararea sosului curry este nevoie de 850 g de caju hidratat, 330 g de ardei gras rosu, patru catei de usturoi, 100 ml de suc de lamaie, 20 de g de sare, 20 de g de curry si 550 ml de apa. Pentru acest desert retetarul indica un necesar de 200 de gr de miez de nuca cocos proaspata, 40 de gr de unt de cacao, 150 de gr de fulgi de cocos, 120 de g de caju hidratat, 120 de ml de apa, tot atata ulei de cocos si de 150 de gr de miere.

acum 43 luni (16 Mar 2017)

De la seminte de floare soarelui, pana la cele de in sau dovleac. Aveti nevoie de un blender puternic Cei care vor sa prepare retetele care contin diferite seminte si nuci au nevoie de un blender de mare putere care sa marunteasca foarte fin compozitia, avertizeaza reprezentantii restaurantului raw vegan. Ei propun celor care tin post doua retete: curry de ciuperci cu broccoli si orez de telina cu pastarnac si un desert de batoane de cocos invelite in ciocolata. Pentru primul preparat este nevoie de trei etape de productie distincte: cea pentru curry-ul de ciuperci, cea pentru sosul de curry propriu zis si cea pentru orezul de telina. La final, mancarea va trebui asamblata din aproximativ 150 de g de curry si 100 de g de prez. Pentru curry-ul de ciuperci este nevoie de 600 g de brocoli, 400 g de ciuperci, 20 g de ulei de masline, cinci g de sare si 20 de ml de suc de lamaie. Iar pentru prepararea sosului curry este nevoie de 850 g de caju hidratat, 330 g de ardei gras rosu, patru catei de usturoi, 100 ml de suc de lamaie, 20 de g de sare, 20 de g de curry si 550 ml de apa. Pentru 12 portii de orez de telina cu pastarnac este nevoie de 1,2 kg de telina sau albitura care, la fel, se marunteste in blender pana ajunge asemenea unui orez. "Se adauga 300 ml de suc de lamaie, 300 de g de suc de portocale si 30 de g de miere. Un desert de post Batoanele de cocos invelite in ciocolata sunt un desert care, de asemenea, trebuie preparat in mai multe etape. Pentru acest desert retetarul indica un necesar de 200 de gr de miez de nuca cocos proaspata, 40 de gr de unt de cacao, 150 de gr de fulgi de cocos, 120 de g de caju hidratat, 120 de ml de apa, tot atata ulei de cocos si de 150 de gr de miere. "Nuca de cocos se sparge, se curata de pielita maro, iar miezul se marunteste fin impreuna cu untul de cacao. Din toata cantitatea de caju amestecat cu apa se face o smatana de caju in blender, care se amesteca pe urma cu restul ingredientelor rezultand un aluat moale", explica An... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro