Cele mai bune hoteluri din Antalya

Cele mai bune hoteluri din Antalya

In Antalya vremea de plaja incepe in luna mai si se sfarseste abia in octombrie. Cum alegem locul de cazare Potrivit blog.jeka.ro, pentru un buget mediu cele mai cautate hotelurile sunt: din Alanya (Delphin Botanik, Long Beach, Saphir Resort&) si cele din Side (Aydinbey King's Palace, Silence Beach, Fulya).

acum 112 luni (21 Feb 2015)

In Antalya vremea de plaja incepe in luna mai si se sfarseste abia in octombrie. Din acest motiv, sute de mii de turisti vin anual in aceste locuri. Pentru cei care nu suporta caldura foarte mare, lunile mai, iunie, septembrie si octombrie sunt cele mai potrivite pentru un sejur reusit.

Este dificil de facut un top al celor mai bune hoteluri din Antalya fara a nedreptati altele. Asta pentru ca nimeni nu stie exact cate hoteluri sunt in Antalya si asta nu pentru ca statisticile oficiale ar avea lacune ci pentru ca in zona, foarte vasta, apar zilnic resorturi noi.

Din salba de statiuni aflate pe litoralul turcesc al Mediteranei mai multe ies in evidenta pentru conditiile deosebite oferite turistilor, potrivit blog.jeka.ro.

Lara-Kundu este o statiune aproapiata de aeroport ceea ce o face o destinatie preferata de familiile cu copii mici.

Belek - statiunea este cunoscuta pentru hotelurile de lux si centrele SPA la fel de pretentioase. Tot aici este locul preferat al celor care joaca golf deoarece statiunea nu duce lipsa de astfel de facilitati. Desi nu la fel de luxoase ca hotelurile din Lara sau Belek, hotelurile din Alanya ofera servicii bune la preturi avantajoase.

Kemer- este o zona cautata in special de cei care prefera sa stea mai mult la piscina si sa admire peisajul, pentru ca plaja statiunii este cu pietricele. Pe de alta parte este zona unde caldura este mai usor de suportat in iulie si august datorita zonei muntoase. Cum alegem locul de cazare

Potrivit blog.jeka.ro, pentru un buget mediu cele mai cautate hotelurile sunt: din Alanya (Delphin Botanik, Long Beach, Saphir Resort&) si cele din Side (Aydinbey King's Palace, Silence Beach, Fulya). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro